0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 13:30

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště zvítězilo v Jičíně


Branky


12

Jičín nedokázal bodovat ani doma proti Týništi a po šesti kolech je jako jediný celek stále bez bodu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Novotný otevřel skóre zápasu

Hned ve 4. minutě šel sám na brankáře hostující Kos, ale domácí brankář Kanaval ho vychytal. Diváci mohli sledovat bojovné utkání, které moc velkých brankových příležitostí nenabídlo. Ve 26. minutě pálil domácí Matějka v pokutovém území jen těsne mimo hostující branku. Ve 30. minutě našel domácí kapitán Lánský za obranou spoluhráče Matějku, ale ten v dobré pozici přestřelil. 

 

Ve 37. minutě padla první branka utkání. Hostující Adam Novotný sebral míč domácímu obránci a postupoval sám na brankáře Kanavala, kterého přízemní střelou překonal. 0:1. Do poločasu již branka nepadla, a tak šli do kabin veseleji hráči Týniště.

Pojistku přidal v závěru Cvejn

Druhý poločas mnoho pohledných akcí nenabídl. Kombinace vázla u obou celků a lepší finální fáze často zhatila dobře se rozvíjející akce. Definitivní rozhodnutí zápasu přišlo v 86. minutě, kdy po ryché akci našel hostující Kos za obranou Matěje Cvejna, který ze strany prostřelil Kanavala a upravil na konečných 0:2.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Beneš (trenér): "Hosté své šance, které jsme jim nabídli jak na zlatém podnose, dokázali z poloviny proměnit. My jsme sice vyjma úvodu utkání, kdy jsme se hledali, dokázali slušně plnit stanovenou taktiku, ale vyložené brankové příležitosti jsme neměli, finální přihrávka a schopnost dostat se do vápna na zakončení nám absolutně nefungovala. K zamyšlení především hráčů samotných je fakt, ze 4-5 jich má po 70-té minutě křeče a vrcholem toho je, když je má 25-ti letý stoper. Někde je chlapci asi chyba?!?!"

SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler (vedoucí mužstva): "V Jičíně se hrál dost bojovný fotbal na těžkém terénu. Důležité bylo vstřelit první branku, kterou jsme vstřelili těsně před koncem prvního poločasu. Pak jsme se snažili neinkasovat. Druhá branka přišla taktéž v závěru. Vzadu jsme udrželi nulu, a tak vezeme další cenné body z venku. Sobotní výlet do města pohádek se nám tak výsledkově povedl."



Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Lánský [-] , D. Zezulka [-] , P. Beneš [-] , D. Čeřovský [-] - J. Marek [-] (83. M. Glos [-] ) , P. Horáček [-] , V. Matějka [-] , D. Kanta [-] (78. J. Kuneš [-] ) , O. Zugar [-] - L. Holer [-] (78. J. Ulvr [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - T. Voda [-] (76. M. Šotola [-] ) , T. Kos [-] (89. J. Winkler [-] ) , A. Novotný [-] , M. Cvejn [-] , J. Šreibr [-] , J. Forejtek [-] , T. Repák [-] , D. Nejman [-] , M. Kadavý [-] , D. Diblík [-]

ŽK: 52. V. Matějka , 63. P. Beneš , 81. J. Lánský - 66. D. Nejman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Švec Martin - MAREK Miloš, VRABEC Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Hlava
Tip experta: výhra hostů

Týniště bude chtít navázat na výhru z Police nad Metují a myslím si, že v Jičíně se jim to podaří.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů