Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice vyhrála v Týništi


Branky


12

Souboj dvou nováčků krajského přeboru vyzněl jednoznačně pro Solnice, která zvítězila v Týniště vysokým rozdílem.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Zawada

První šanci zápasu měli hosté. V 5. minutě se probíjel k "šestnáctce" domácích útočník Pavlíček a jeho následna střela jen těsně minula branku. Ve 12. minutě likvidoval šanci Solnice domácí brankář Ruml.

 

Ve 25. minutě si na rohový kop naskočil hostující obránce Filip Zawada a hlavou poslal Solnici do vedení. 0:1. Ve 30. minutě mohl navýšit náskok hostující Pavlíček, ale z malého vápna hlavou přestřelil branku.

 

Domácí na konci poločasu zahrozili po rohovém kopu, ale jejich hlavička se mezi tři tyče nevešla.

 

 

Hosté rozhodli zápas v závěru utkání

V 51. minutě mohli domácí srovnat. Adam Novotný postupoval sám na brankáře Solnice Hůlku, který ho však skvěle vychytal. V průběhu druhého poločasu se dokonce v diváckém sektoru objevila na krajský přebor málo vídaná pyrotechnika. Početná divácká kulisa sledovala vyrovnané a bojovné utkání.

 

V 67. minutě se po standartní situaci dokázal prosadit hostující Robin Ptáček, který dotlačil míč do domácí branky. 0:2.

 

Domácí začali postupem času otvírat svoji hru a hrát na větší riziko v obraně. Závěr utkání se jim vůbec nevydařil a nakonec z toho byl velký gólový rozdíl ve výsledku, který úplně neodpovídal průběhu zápasu. 

 

V 84. minutě se po řadě střel a odrazů dostal míč až ke střídajícímu Martinu Valáškovi, který nakonec překonal domácího brankáře Rumla. 0:3.

 

Jen o minutu později to bylo už 0:4. Situaci dva na jednoho vyřešili hráči Solnice dobře a Martin Valášek přidal svou druhou trefu v utkání.

 

V 90. minutě se po pěkné akci dostal k míči v pokutovém území David Motl, na jehož střelu byl Ruml krátký. 0:5.

 

Fotogalerii připravila Eva Šebová Zemanská. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler (vedoucí mužstva): "Na dnešní utkání jsme se hodně připravovali. Už loni to byly dost vyhrocené zápasy a věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Opět se nám nepodařilo ubránit a pohlídat standartní situace, ze kterých jsme inkasovali hned dvakrát. Soupeři jsme se vyrovnali. Druhý gól nás ale srazil do kolen a poslední desetiminutovka byla z našeho pohledu katastrofální. Opět musím poděkovat fanouškům, kteří vytvořili super kulisu."

SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): "Derby před slušnou diváckou návštěvou jsme zvládli na 1 s hvězdičkou. Výsledek zápasu je pro domácí hráče krutý a  neodpovídá jejich předvedené hře. My jsme makali na 100% a domácí nám byli vyrovnaným soupeřem. Za stavu 0:2 domácí začali hrát vabank a naše zkušené mužstvo toho využilo a v posledních patnácti minutách dalo výsledku konečnou podobu. Dobrá práce kluci Solnický.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - M. Cvejn [-] , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , M. Šotola [-] (69. T. Voda [-] ) , R. Kollár [-] , J. Forejtek [-] , A. Novotný [-] , T. Kos [-] (75. J. Winkler [-] ) , D. Nejman [-] , D. Diblík [-]

SK Solnice
L. Hůlka [-] (88. M. Kos [-] ) - J. Nejman [-] , D. Motl [-] , M. Lebeda [-] , F. Zawada [-] , L. Pavlíček [-] (64. M. Valášek [-] ) , J. Krolop [-] , R. Ptáček [-] , J. Jaroš [-] (88. V. Plocek [-] ) , D. Volf [-] (81. L. Brandejs [-] ) , M. Ptáček [-] (88. M. Jilemnický [-] )

ŽK: 43. M. Cvejn - 21. D. Volf , 65. R. Ptáček .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - RÁZEK Stanislav, PAGÁČ Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Zdeněk Pago
Tip experta: výhra hostů

Solnice je zatím bez prohry a myslím s, že po tomto kole to i tak zůstane.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů