O. Ujec 13.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 10:15

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice zvítězila ve Vysoké


Branky


7

Nováček krajského přeboru obral o všechny body Vysokou na jejím hřišti. Výhru řídil dvougolový Pavlíček.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový úvod

Ambiciózní nováček krajského přeboru vstoupil do utkání lépe. V 7. minutě se střela solnického hráče odrazila od domácího obránce až ke kopačkám Luboše Pavlíčka, který ve velké šanci nezaváhal a poslal hosty do vedení. 0:1.

 

Odpověď od Vysoké netrvala dlouho a již ve 13. minutě bylo srovnáno. Na rohový kop si na přední tyči naskočil domácí Ondřej Ujec a povedenou hlavičkou překonal brankáře Hůlku. 1:1.

 

Vedení si Solnice vzala zpět za pouhé tři minuty. V 16. minutě domácí obrana sice odvrátila centr do pokutového území, ale na hranici velkého vápna se ocitl nekrytý Luboš Pavlíček, který si míč zpracoval na prsa, náramně vypálil z druhého doteku a jeho volej skončil až za zády brankáře Pšeničky. 1:2.

 

Gólový úvod zápasu přinesl tři branky, ale do konce poločasu se již skóre neměnilo, a tak šli do kabin veseleji hosté.

Hostující Motl přidal pojistku

Utkání plné osobních soubojů nepřineslo ani na jedné straně výraznější převahu. Dvoubrankový náskok hostům vystřelil záložník David Motl, který se podle hlasování fanoušků stal nejlepším hráčem loňského ročníku 1. A třídy. Dobrou formu tedy potvrdil i v krajském přeboru, když v 79. minutě zapadl jeho centrovaný míč z přímého kopu až do sítě domácích. 1:3.

 

Vysoká už nestačila zápas více zdramatizovat, a tak si všechny tři body odvezli při své premiéře v krajském přeboru hráči Solnice.

 

Povedenou fotogalerii připravila Eva Šebová Zemanská. Děkujeme. 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Zásluhou obou mužstev, se úvodní zápas sezóny odehrál ve vysokém tempu. Hosté byli v koncovce efektivnější a měli i více fotbalového štěstíčka. Hlavně při první brance."

SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): "Náš první zápas v krajském přeboru byl těžký. Bylo k vidění hodně osobních soubojů, a když se k tomu přidala nervozita na našich kopačkách, tak jsme se k žádnému extra velkému tlaku nedostali. Přesto si vezeme do Solnice tři body a budeme věřit, že příští týden v Jičíně předvedeme lepší fotbal a navážeme tak na výkony, které jsme v přípravných zápasech předváděli."



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
J. Pšenička [-] - R. Růžička [-] , J. Mikušík [-] , L. Müller [-] , T. Prorok [-] - P. Veverka [-] , T. Březina [-] , F. Jarosz [-] (78. T. Kozel [-] ) , J. Homolka [-] (65. M. Haken [-] ) - J. Pražák [-] , O. Ujec [-] -

SK Solnice
L. Hůlka [-] - L. Pavlíček [-] (73. J. Krolop [-] ) , O. Tobiška [-] (67. M. Jilemnický [-] ) , D. Motl [-] , J. Nejman [-] , M. Ptáček [-] , J. Jaroš [-] (90. P. Nosek [-] ) , L. Brandejs [-] (67. D. Volf [-] ) , M. Lebeda [-] , F. Zawada [-] , R. Ptáček [-]

ŽK: 39. J. Homolka , 79. R. Růžička , 87. T. Prorok , 90. P. Veverka .
Hráči zápasu: L. Pavlíček .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Vítek Pavel - JEŽEK Jakub, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Martin Šejvl
Tip experta: remíza

Myslím si, že Vysoká na domácí půdě s ambiciózním nováčkem neprohraje a ukáže své zkušenosti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů