2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Zbuzan nečekaně selhali a na půdě Jesenice prohráli!


Branky


43. R. Alba , 47. M. Pilík
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Slavia Jesenice a FK Zbuzany...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli ujali vedení

Na programu sobotního odpoledne bylo v Jesenici utkání 9. kola 1.A třídy skupiny A. Domácí zde hostili lídra tabulky ze Zbuzan. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí Karel Nehasil, kterému přijeli pomáhat na postranních čarách pomezní rozhodčí Roman Myška a Pavel Kubečka. Jak je zvykem, opět se rozdávaly karty. V tomto utkání musel pan Nehasil ukázat hned 5 žlutých karet. Na zápas se přišlo podívat kolem 100 diváků.

 

Domácí čekalo velmi těžké utkání, jelikož proti nim nastoupil vedoucí tým tabulky a tak si museli dávat veliký pozor, aby neudělali zbytečné chyby, které by je mrzet. Zbuzany měly po většinu času míč na svých kopačkách, avšak neměly vůbec jednoduché dostat se do větších šancí. I přes tuto převahu se domácím podařilo dostat do vedení. Ve 43. minutě se prosadil pravidelný střelec domácích a to Roman Alba. Po první půli se tedy šlo do šaten za těsného vedení 1:0 pro domácí, kteří měli jistě větší radost z prvních 45ti minut hry.

 

 

Zbuzanům se nepodařilo strhnout vedení na svou stranu a body si domů neodvezly

Hosté šli jistě do druhé půle s cílem, udělat něco s dosavadním výsledkem. Jenže ve 47. minutě musel zbuzanský gólman Pavel Rams podruhé vytahovat míč ze své branky. Domácí Martin Pilík se totiž trefil za jeho záda a zvýšil tak na 2:0. Tato branka hosty nepoložila, snažili se dál kombinovat, avšak domácí ukázali sílu své defenzivní činnosti a soupeře nepustili k žádným výraznějším situacím, ze kterých by mohly padat góly. Utkání se už do konce zápasu nezměnilo a po 92 odehraných minutách se vítězem stali domácí SK Slavia Jesenice, kteří jistě velmi příjemně překvapili. Hosté si domů do Zbuzan neodvezli ani jeden bod a tuto prohru budou muset v příštím kole odčinit co nejlepším způsobem.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Jesenice
Richard Havlík - trenér: Utkání bylo kvalitní na tuto soutěž. Soupeř má v kádru samé kvalitní fotbalisty a je dobře, že jsme se mu vyrovnali po taktické stránce a nakonec rozhodli ze standartní situace. Soupeře jsme moc k šancím nepustili i přesto, že byl silný na balónu.




Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - V. Pytelka [-] , M. Beneš [-] , J. Procházka [-] , J. Táčner [-] - R. Alba [-] , M. Pilík [-] , V. Glos [-] (79. V. Mráz [-] ) , M. Boubín [-] - V. Kratochvíl [-] (86. J. Smolík [-] ) - J. Vošahlík [-] (72. K. Opelka [-] )

FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] - R. Barciaga [-] , M. Pospíšil [-] , M. Gotěk [-] , M. Maleček [-] - J. Mungenga [-] (54. J. Huňáček [-] ) , I. Pánek [-] , J. Kordiák [-] - M. Pánek [-] , F. Koubek [-] , J. Brodský [-]

ŽK: 25. M. Boubín , 79. V. Glos , 90. J. Smolík - 10. M. Gotěk , 90. J. Huňáček .
Místo: Slávia Jesenice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nehasil Karel - MYŠKA Roman, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.