2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Votice překvapily, když porazily Mníšek!


Branky


0

Přečtete si více o utkání mezi týmy FK Mníšek pod Brdy a SK Votice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po první půli vyhrávali díky vstřelené brance Michala Budila

Na programu nedělního podvečera bylo v Mníšku pod Brdy utkání 9. kola 1.A třídy skupiny A. Domácí zde hostili tým SK Votice. Hlavním rozhodčím byl Václav Procházka, kterému přijeli pomáhat na postranních čarách pomezní rozhodčí Lubomír Hurych a František Nepovím. Utkání se může pochlubit slušnou disciplínou. Né přiliš často se stává, aby rozhodčí nemusel vytahovat ani jednu žlutou kartu tak, jako tomu bylo v tomto utkání. Na zápas se přišlo podívat kolem 100 diváků, což je celkem průměrná návštěva pro tuto soutěž.

 

Hosté přijeli do Mníšku s tím, že to bude velmi těžké utkání, jelikoš domácí jsou na tom celkem dobře a okupují páté místo v tabulce, zatímco Votice jsou na devátém. Ovšem v tomto utkání šly statistiky stranou a Votice se dostali hned v prvním poločase do vedení. Michal Budil se ve 35. minutě trefil za záda gólmana Mníšku a bylo to tak 1:0 pro hosté. Byla to zároveň jediná branka, která v prvním poločase padla a po 45ti minutách hry se šlo do kabin za těsného vedení Votic.

V druhém poločase se konala přestřelka, ve které zvítězili hosté.

Ve druhé půli začly padat góly na obou dvou stranách. V 52. minutě se domácím podařilo po střele Lukáše Nováka vyrovnat. Uplynulo jen deset minut a domácí se opět radovali z branky. Tentokrát se trefil Lukáš Rada a bylo to 2:1. Hosté to tak ovšem nenechali a v 76. minutě odpověděli na předešlou branku tím nejlépe možným činem. Podařilo se jim totiž po brance Matěje Voráčka vyrovnat. V 88. minutě přišlo něco co žádný z fanoušků ani hráčů Mníšku zažít nechtěl. Hostům se totiž podařilo vstřelit rozhodující branku utkání. Na 3:2 vstřelil gól Marian Viskup a strhnul tak vedení na stranu Votic, které si již své vedení v posledních minutách hry uhájily.



Ohlasy k zápasu



SK Votice
Martin Bárta - trenér: Utkání bylo, řekl bych pro oko diváka velmi zajímavé, jelikož padalo hodně branek. Musím vyzdvihnout svůj tým, protože se nám podařilo bodovat, což je pro nás velmi důležité a doufáme, že to tak bude už pokračovat i nadále. S výkonem i s výsledkem jsem spokojený.



Sestavy


FK Mníšek pod Brdy
J. Veselý [-] - D. Černý [-] (90. J. Hlavica [-] ) , J. Valenta [-] , P. Víšek [-] , T. Moravec [-] , J. Vlček [-] (84. T. Mašek [-] ) , L. Novák [-] , R. Lukáš [-] (74. T. Zákora [-] ) , M. Kindel [-] , L. Kindel [-] , J. Prachař [-] (69. K. Olšák [-] )

SK Votice
M. Soukup [-] - M. Sládek [-] - J. Říha [-] , J. Kolář [-] , M. Čupr [-] , M. Viskup [-] (89. M. Písařík [-] ) , M. Slunečko [-] - J. Kramný [-] , M. Štork [-] (90. V. Budil [-] ) - M. Budil [-] , M. Molčík [-] (71. M. Voráček [-] )

Místo: FK Mníšek pod Brdy. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Procházka Václav - HURYCH Lubomír, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.