0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mníšek zvítězil v Jesenici 3:0


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Slavia Jesenice a FK Mníškem pod Brdy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mníšek vstoupil do utkání výborně

Na programu sobotního odpoledne bylo v Jesenici utkání 10. kola Sport Invest 1.A třídy skupiny A. Domácí hostili FK Mníšek pod Brdy. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí František Ducký, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Peter Divilek a Michal Palek. Na utkání se přišlo podívat 60 diváků.

 

První branka utkání padla až ve 34.minutě prvního poločasu. O tu se postaral kapitán Mníšku Marek Kindel. Ještě před koncem první půle hosté přidali další branku. Ve 42. minutě se za záda domácího gólmana Martina Maška trefil Jan Prachař a stav utkání byl 2:0. Žádná další branka v prvním poločase nepadla a po 45ti minutách hry se tak šlo do šaten za příznivějšího stavu pro hosty. Domácí měli jistě plnout hlavu toho, jak v druhé půli vyzrát na soupeře a zvrátit tak nepříjemný stav. 

 

 

Domácí se v druhé půli nedokázali zvednout a prohráli

Hosté šli do druhé půle s příjemným vedením a tak se nečekalo, že by se hnali příliš do útoku a čekalo se, že budou hrát spíše defensivní hru. Jenže v 56. minutě se jim opět podařilo vstřelit branku, která stoprocentně rozhodla o vítězi tohoto utkání. O branku se postaral Lukáš Rada. Další gól nepadl a utkání tedy skončilo 3:0 pro Mníšek pod Brdy, který mohl z utkání odjet s úsměvem na rtech, jelikož získali po pěkném výkonu, dobré tři body. Domácí byli jistě velmi zklamaní i přesto, že je čekal těžký soupeř. Utkání nezvládli a v příštích kolech se budou muset více snažit.  Mníšek pod Brdy si díky tomuto utkání upevnil velmi dobré 4. místo v tabulce, zatímco Jesenici patří sedmá příčka.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Jesenice
Richard Havlík: Soupeř byl po všech stránkách lepší. Hrál tvrdě, ale nezákeřně, přesně na hranici a zaslouženě vyhrál. Hrozně jsme jim to dnes usnadnili, takže s výkonem spokojen nejsem. Budeme se muset zlepšit v dalších zápasech.




Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - V. Pytelka [-] , M. Beneš [-] , J. Procházka [-] , J. Táčner [-] (43. Š. Kubec [-] ) - R. Alba [-] (76. V. Mráz [-] ) , M. Pilík [-] , V. Glos [-] , M. Boubín [-] (51. K. Opelka [-] ) - V. Kratochvíl [-] (70. J. Smolík [-] ) - J. Vošahlík [-] (66. J. Bouček [-] )

FK Mníšek pod Brdy
J. Veselý [-] - D. Černý [-] , J. Valenta [-] , P. Víšek [-] , T. Moravec [-] , J. Vlček [-] , L. Novák [-] (83. K. Olšák [-] ) , R. Lukáš [-] , M. Kindel [-] , L. Kindel [-] , J. Prachař [-] (78. T. Zákora [-] )

ŽK: 16. R. Alba , 50. M. Pilík , 86. V. Glos , 90. K. Opelka - 76. T. Moravec , 82. T. Zákora .
Místo: Slávia Jesenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ducký František - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.