2:1
(1:0)
69. L. Král
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu nováčkův byly úspěšnější Tuchlovice


Branky


17. V. Jalaghonia , 83. L. Hajník (p.) - 69. L. Král
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jen jedna branka

Tým z Kladenska se ujal v prvním poločase vedení v 17. minutě po brance Vasila Jalaghonii, tedy útočníka, který na jaře zachránil s Vraným právě krajský přebor a který má s touto soutěží své zkušenosti. Toto vedení tým ostříleného trenéra Miroslava Mrázka udržel až do poločasového hvizdu hlavního rozhodčího Aleše Suchého. 

V závěru rozhodl kapitán

Nováček ze Sázavy ale rozhodně nechtěl prodat svoji kůži lacino a ukázal, že ne neprávem se drží na špičce tabulky páté nejvyšší české fotbalové soutěže. Dvacet minut před koncem totiž vyrovnal Král, který tak domácím přiděl vrásky na čele. V 82. minutě však hlavní rozhodčí Suchý k nelibosti hráčů Sázavy odpískal pokutový kop a hrajícího trenéra Chuchlu, který v tu dobu stál na lavičce ocenil žlutou kartou. Míč si na penaltový puntík postavil nejzkušenější hráč a navíc kapitán Lukáš Hajník, který dříve sváděl prvoligové souboje v kladenských barvách, a vrátil svému týmu vedení. Hubený náskok udržel Mrázkův tým až do samého konce. 



Sestavy


AFK Tuchlovice
R. Pečonka [-] - O. Pilař [-] , R. Hejduk [-] , D. Portužák [-] , L. Hajník [-] - M. Kedroň [-] , M. Zimerman [-] (88. F. Kacafírek [-] ) , J. Brož [-] , P. Hafenrichter [-] (61. M. Peroutka [-] ) - L. Hadrika [-] (90. M. Fitko [-] ) , V. Jalaghonia [-] (84. M. Brnovják [-] ) -

FK Kavalier Sázava
J. Burcev [-] - J. Říčař [-] , Š. Kozák [-] , L. Král [-] , D. Konečný [-] - F. Šmídek [-] , M. Chrpa [-] (61. A. Fantys [-] ) , P. Jelínek [-] (46. V. Zvěřina [-] ) , V. Foltýn [-] - P. Janovský [-] , J. Švec [-] -

ŽK: 60. J. Brož , 81. M. Zimerman , 85. M. Kedroň - 49. P. Janovský , 78. Š. Kozák , 82. J. Burcev , 82. P. Chuchla , 92. F. Šmídek .
Místo: AFK Tuchlovice. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.