5:1
(4:1)
4. M. Šmíd (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov potvrdil roli favorita


Branky


8. K. Kurka , 10. R. Urban , 15. R. Urban (p.) , 26. R. Urban , 78. D. Gračanin - 4. M. Šmíd (p.)
14

Slavkov vyhrál o čtyři branky nad Jindřichovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o tři branky

Slavkov v neděli přivítal na svém hřišti mužstvo z Jindřichova. Hosté z Jindřichova zaskočily domácí po čtyřech minutách, když Tomáš Marek fauloval ve vápně Jan Hanslíka a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Šmíd - 0:1. Za čtyři minuty utekl po levé straně Schneider a jeho centr srazila hostující obrana na roh. Ten zahrával Král. Ve vápně se míč odrazil ke Kurkovi a sváteční střelec vyrovnal - 1:1. V 10. minutě vybojoval díky skvělému presinku míč Gračanin a posunul ho na Urbana, který si v takových šancích ví rady - 2:1. Po čtvrthodině hry byl po nahrávce Krále faulován v pokutovém území David Marek a Urban z penalty nezaváhal - 3:1. za deset minut navíc Král narýsoval kolmici pro Urbana, který blafákem pokořil Kašpara - 4:1. Další šanci těsně před koncem poločasu po centru Schneidera zazdil z voleje Gračanin.

Slavkov vedení navýšil

Ve druhém poločase zápas ubral na dramatičnosti a víceméně se dohrával. Slavkov byl ale nadále aktivní a dostával se do šancí. Král z úhlu neprocedil brankáře Kašpara. Dvakrát selhal v koncovce Schneider. Slavkov se prosadil teprve dvanáct minut před koncem, když po učebnicovo akci. na jejim začátku stál Gračanin, který míč posunul na Borunského, který pak akci vyšperkoval nahrávkou na Gračanina, který uklízel balon do prázdné branky - 5:1. Závět utkání se už jen dohrával. 

 

Slavkov jede ke šlágru podzimu příští kolo do Velkých Heraltic. Jindřichov bude hostit Bruntál. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Do zápasu jsme šli s jasným cílem vyhrát a připravit se na příští kolo do Heraltic. I když jsme prohrávali, tak jsme se nesesypali jako loni, naopak jsme dokázali, že jsme tým a otočili skóre. Toho so hodně cením. Děkuji svým hráčům za celých devadesát minut.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Začátek nám vyšel, ale pak jsme dostali rychle tři góly a bylo po nás. Nedokázali jsme zachytit jejich rychlé kontry. Ve druhém poločase se to pak už jen dohrávalo, a oni přidali ještě jeden gól. My jsme nic neměli. Prostě nepovedený zápas.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] (76. D. Borč [-] ) - D. Gračanin [-] , J. Schneider [-] , T. Marek [-] (60. M. Soška [-] ) , R. Urban [-] (76. J. Borunský [-] ) , J. Král [-] , M. Frey [-] , K. Kurka [-] (70. M. Kostera [-] ) , P. Gloga [-] , D. Marek [-] (60. J. Quis [-] ) , J. Obludník [-]

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - D. Zábranský [-] (15. M. Zawadzki [-] ) , M. Kuřec [-] , K. Barvík [-] , J. Hanslík [-] , F. Balda [-] , J. Hanslík [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-] , J. Sklenařík [-] , M. Čech [-] (59. K. Souček [-] )

ŽK: 14. M. Tilkeridis , 53. M. Šmíd , 86. J. Sklenařík .
Hráči zápasu: R. Urban , T. Marek .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - LÁRYŠ Vít, MINICH Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: výhra domácích

Slavkov je doma silný, dokáže vyhrát s každým. Jindřichov zatím trápí každého, ale Slavkov doma urve 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích