2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov vybojoval první tři body v sezóně


Branky


15

Krnov porazil o jednu branku Velké Hoštice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o jednu branku

Krnov přivítal na svém trávníku mužstvo z Velkách Hoštic. Domácí mužstvo mělo ve svém sestavě několik posil z áčka a na jejich výkonu to bylo vidět. Od první minuty Krnov diktoval tempo hry. V cestě jim ale stál brankář Maňák. Po čtvrthodině hry po kombinaci celého týmu zamířil vedle Holčák. Za tři minuty Váňa kopl balon nad bránu. Ve 21. minutě Hrubého pokus zablokovala hostující obrana. Macíka vychytal skvcěle Maňák. Ve 34. minutě Holčák orazítkoval břevno hoštické branky. Ve 35. minutě se dostali do zakončení i hosté, když po Kořistkově pasu se dostal do šance Fabisz, který se ale neprosadil. Za chvíli zpětnou nahrávku Beny zachytil soupeř. Pět minut před pauzou pak hlavička Šimčíka nepřekonala Maňáka. Do vedení se dostali domácí až ke konci poločasu, kdy byl ve vápně faulován Váňa a penaltu nejdříve Maňák Tümmlerovi vyrazil, ale na jeho následnou dorážku už byl krátký – 1:0.

Oba soupeři dali po jedné brance

I ve druhém poločase byl Krnov lepším týmem. Na začátku pálil Hrubý vedle tyčky. V 50. minutě pak Váňu skvěle Maňák a hned z následné šance Holčák netrefil cílené zařízení. Domácí se po hodině hry dostali už do dvoubrankového náskoku, když Zavadil krásně zakombinoval s Váňou, který pohotově uklidil balon nechytatelně k tyči – 2:0. Hošticím se podařilo snížit v 66. minutě, když si na dlouhý pás Czerného sběhl mezi dvěma stopery Pavelek a překonal brankáře Charváta – 2:1. Hoštice pak měly sice optickou převahu ale nebezpečnější šance měl Krnov. Snokrot a ani Macík však míč do branky nedostali. Krnov si přesto vybojoval první tři body v sezóně. 

 

Krnov jede příští týden do Zlatníků. Velké Hoštice jedou do Krásných Louček. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Museli jsme to posílit z hráči z áčka a první poločas jsme měli snad sedm tutovek, ale proměnili jen jednu. Ve druhém poločase jsme přidali druhou branku. Soupeř snížil, ale my mohli pak ještě dát víc branek. I tak to byly nervy až dokonce.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Chyběla nám bojovnost, nasazení, agresivita, bez toho se dneska bohužel hrát nedá. Musíme začít více bojovat. Dneska byl skvělý náš brankář.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
D. Charvát [-] - M. Ryška [-] (67. H. Varyš [-] ) , J. Šimčík [-] , N. Tümmler [-] , D. Čevela [-] - T. Kolbasa [-] (56. L. Zavadil [-] ) , J. Hrubý [-] (56. A. Snokrot [-] ) , A. Lyčka [-] (80. V. Tomášek [-] ) , L. Macík [-] - J. Holčák [-] (67. R. Vojtěšek [-] ) , M. Váňa [-]

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - M. Kořistka [-] (87. P. Bensch [-] ) , F. Kotzur [-] (58. F. Havlíček [-] ) , P. Pavelek [-] , J. Tietz [-] , V. Olšr [-] , J. Bena [-] (74. M. Duda [-] ) , D. Watzlavik [-] , M. Janků [-] , A. Fabisz [-] , P. Novák [-] (46. M. Czerný [-] )

ŽK: 29. J. Holčák , 63. M. Ryška , 85. V. Tomášek - 25. M. Kořistka , 25. J. Bena , 73. P. Pavelek , 78. F. Havlíček , 84. M. Duda .
Hráči zápasu: M. Maňák .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: ŠVEC Marek - KOLARSKÝ Michal, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Werner
Tip experta: remíza

Zápas týmu ze spodku tabulky. Tady to tipuji na plichtu, která bude pro nás výhodná.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích