0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky vyloupily slezskou metropoli


Branky


38. A. Ondra , 90. A. Ondra
14

Loučky vyhrály o dvě branky v Opavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné Loučky vedly o jednu branku

Opavská Slavia v sobotu na svém hřišti přivítala mužstvo z Krásných Louček. Hrálo se na těžkém terénu, který v prvním poločase vyhovoval hostující družině. Hned na počátku zápasu se zjevil ve velké šanci Juřina, který ale ztroskotal na brankáři Mrázkovi. V další velké šanci se zjevil Lukáš Mitura, ale ani on nedokázal propasírovat balon do sítě. Střelecký prach zvlhl i hostujícímu kanonýrovi Juchelkovi, který taky nedokázal dostat míč do cíleného zařízení. Za Opavu se do jediné šance v prvním poločase dostal Štencel, ale taky neuspěl. Ve 38. minutě se dostaly Loučky do vedení, když na střelu Ondry z dálky se Mrázek marně natahoval - 0:1. 

Krásné Loučky výhru potvrdily v nastavení

Ve druhém poločase Opava prostřídala a hra se z její strany výrazně zlepšila. Už nebyli hosté jasně lepší, ale můžeme hovořit o vyrovnaném průběhu hry. Do první příležitosti domácích se dostával Štencel, ale špatně se zorientoval na pětce hostů a šanci zazdil. Na druhé straně se dostal do úniku kanonýr Juchelka, který dokonce nasadil brankáři Mrázkovi blafák, ale balon z úhlu už pak nedokázal dopravit do sítě. Vyrovnat pak mohl dvacet minut před koncem Maisel, ale jeho hlavička mířila těsně vedle. Na druhé straně se pak dvakrát dostával do příležitostí mladíček Boček, ale taky neuspěl. Rozuzlení zápasu pak přišlo v nastavení, když míč z přímého kopu poslal tvrdou střelou do šibenice nekompromisně Ondra - 0:2.

 

Opava bude příští týden hostit Vítkov. Krásné Loučky přivítají Velké Hoštice. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): V prvním poločase jsme toho moc nepředvedli. Ve druhé části jsme už začali trošku hrát, ale nedokázali jsme nějaké šance proměnit. Hosté ve druhé půli už moc nemohli, škoda, že jsme toho nevyužili.

TJ Sokol Krásné Loučky
Lukáš Mitura (vedoucí týmu a hráč): Hrálo se na těžkém terénu. My jsme měli v prvním poločase převahu, ale nedali jsme šance. Naštěstí těsně před poločase dal Ondra branku střelou z dálky. Ve druhé části se hra vyrovnala, domácí se zlepšili. My jsme výhru potvrdili až v závěru z přímého kopu.



Sestavy


FK Slavia Opava
T. Mrázek [-] - T. Matějek [-] , Š. Henčl [-] , J. Vrána [-] (46. J. Hanslik [-] ) - M. Škrobanek [-] , O. Melecký [-] , D. Maisel [-] , X. Nguyen [-] (46. T. Ryž [-] ) - J. Binar [-] (75. F. Šenk [-] ) , J. Štencel [-] - M. Valík [-] (81. R. Buratchuk [-] )

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - L. Slaný [-] , A. Ondra [-] , L. Dvořák [-] , L. Chlopčík [-] , J. Fiurášek [-] (22. M. Mitura [-] ) , L. Mohyla [-] , M. Daříček [-] , L. Juchelka [-] , T. Juřina [-] , L. Mitura [-] (49. P. Boček [-] )

ŽK: 44. X. Nguyen , 87. D. Maisel , 90. R. Buratchuk .
Hráči zápasu: A. Ondra .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - THIEMEL Karel, GREIPEL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Werner
Tip experta: remíza

Bude to bitva. Minerva hraje doma, kde se jí docela daří. Loučky vyhrály poslední dva zápasy. Vidím to na remízu.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů