1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Heraltice udržely těsnou výhru


Branky


15

Loučky doma podlehly o jednu branku Heralticím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Krásné Loučky přivítaly v sobotu na svém hřišti mužstvo z Velkých Heraltic. Hrála se atraktivní podívaná. V prvním poločase se hrálo nahoru dolů s několika šancemi na obou stranách. V té první se po nahrávce Juchelky dostal k zakončení Juřina, ale Patrik Klein byl na svém místě. Další domácí příležitost měl po pasu Pelly Juřina, který ale z úhlu nedokázal Patrika Kleina pokořit. Pak se dostali ke svým šancím i hosté. V první se zjevil Šimon, ale Hradil ho dokázal skvěle vylapat. Stejně se vedlo o něco později i Truplovi, který si vylámal zuby na skvělém Hradilovi. Poločas tak skončil bezbranek.  

Heraltice daly o jednu branku navíc

Druhý poločas pokračoval úplně ve stejném duchu. V úvodu musel domácí Hradil vytáhnout své umění proti Danielu Kleinovi a po něm i proti Šimonovi. Na druhé straně zahrozil dvakrát Juchelka. Jednou ho vychytal Petrik Klein, jednou mu střelu zblokovala obrana. Dvanáct minut po zahájení druhé půle Adam Rolný přiťukl balon Šimonovi, který ho potáhl do vápna, kde nahrál zcela volnému Truplovi, který se nemýlil – 0:1. V 78. minutě se křížná nahrávka dostala až ke Kociánovi, který se nekompromisně trefil pod břevno domácí branky – 0:2. Domácí prostřídali a začali riskovat hrou na třetího útočníka. Heraltice se až moc uklidnily a přestaly hrát. Málem na to dopaltily jako před týdnem v Jindřichově, kde přišly o dvoubrankové vedení. Krásné Loučky dokázaly vykřesat jiskérku naděje šest minut před koncem, když poslal Slaný za obranu Juchelku a nejlepší střelec soutěže se nemýlil – 1:2. V nastavení přežily Heraltice ještě klinickou smrt, když se odražený balon dostal k Lukáši Miturovi, který ale rozezvučel pouze břevno.

 

Krásné Loučky jedou příští týden do Malých Hoštic. Velké Heraltice budou hostit Krnov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Celý zápas byl vyrovnaný, kdy se hrálo nahoru dolů. Heraltice dokázaly dvě šance využít, my bohužel jenom jednu, Hosté byli o tu jednu branku šťastnější.

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Myslím, že jsme o ten jeden gól byli lepší. Zase jsme ale zbytečně na konci, když jsme vedli o dvě branky, tak jsme domácím pomohli tím, že jsme přestali hrát a oni snížili a málem vyrovnali. Byli jsme o něco lepším týmem.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - O. Ručka [-] , M. Daříček [-] , L. Pella [-] , D. Mrukvia [-] , L. Juchelka [-] , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] (80. L. Slaný [-] ) , J. Košárek [-] (7. M. Mitura [-] ) , L. Mitura [-] (58. L. Chlopčík [-] ) , L. Dvořák [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Rolný [-] , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , T. Trupl [-] (83. J. Piatkevič [-] ) , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] (80. M. Zemborski [-] ) , D. Šrek [-] , D. Válek [-] (72. J. Tesař [-] ) , D. Klein [-] (72. V. Kocián [-] ) , M. Návrat [-]

ŽK: 32. L. Juchelka , 39. D. Mrukvia , 67. L. Chlopčík - 64. D. Šrek , 90. J. Tesař .
Hráči zápasu: O. Ručka - D. Šimon .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: THIEMEL Karel - KOLEČKÁŘ Antonín, KANTOR Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Po zaváhání v minulém kole budou chtít Velké Heraltice ukázat, že jsou favorité soutěže a odvezou si všechny body domů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů