3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko přehrálo Želetavu


Branky


9. S. Křivánek (p.) , 68. O. Tesař , 92. V. Toman
20

Okresní derby vyznělo lépe pro domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Oba týmy začali opatrněji a čekaly na chybu soupeře. V 8. minutě pronikl do vápna hostí Jindra. Byl podražen a nařízený pokutový kop proměnil v domácí vedení Křivánek - 1:0. Na druhé straně se pokusil o rychlou odpověď M. Vrbka. Jeho průnik vápnem a následná střela však mířila pro domácí naštěstí vedle levé tyče. Oboustanně ale hra postrádala přesnost, což se projevilo v minimum šancí na obou stranách. Z té hostující stojí za zmínku zaběhnutí za domácí obrnu T. Vrbky, který poté zpětnou přihrávkou hledal spoluhráče, ale výborný Toman jeho úmysl vystihl a míč odehrál do bezpečí. Naopak ke konci půle Toman trefil v ideální pozici hlavou pouze stínujícího Hobzu v bráně. Z následné dorážky Křivánek přestřelil prázdnou bránu.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle domácí zastihla v herní křeči. Ti nebyli schopni směrem dopředu nic kloudného vymyslet. Hosté vycítili šanci na vyrovnání a byli aktivnějším týmem. Ovšem pozorná obrana domácích dovolila jen dva střelecké pokusy z dálky, které Kopeček pokryl. V 68. minutě se po důrazu na velkém vápně k míči dostal Tesař O. a střelou k tyči nedal Hobzovy šanci a poslal domácí do dvougólového vedení - 2:0. Tím museli hosté více otevřít hru a domácím se naskýtali další šance. Kalášek a ani Jindra je ovšem neproměnili. Až v nastavení pečetil výhru Jemnicka dobře hrající Toman - 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): V tomto zápase se nám absolutně nedařila hra dopředu. Měli jsme řadu nepřesností. Hosté bez svého špílmachra byli dopředu taky bez nápadu a těch pár náznaků šancí jsme dobře zvládli. Takže vítěztví takové dost upracované bereme.

Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): První poločas byl z naší strany špatný. Na začátku druhého jsme byli lepší, ale že třech šancí jsme nedali ani jednu a soupeř nás pak z ojedinělého brejků potrestal a bylo po zápase.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , T. Bastl [-] , D. Vacuška [-] , V. Toman [-] - M. Jindra [-] (90. M. Kvapil [-] ) , M. Trnavský [-] (84. S. Lang [-] ) , S. Křivánek [-] , O. Tesař [-] - T. Süssenbek [-] (90. Z. Bártů [-] ) , D. Sussenbek [-] (61. J. Kalášek [-] ) -

Sokol Želetava
L. Hobza [-] - Z. Daniel [-] , M. Poledna [-] (82. T. Janiček [-] ) , T. Veselský [-] (46. P. Kremláček [-] ) , Š. Vladeka [-] , A. Pacas [-] , V. Čurda [-] (76. F. Šebek [-] ) , V. Jakeš [-] , T. Vrbka [-] (46. M. Dufek [-] ) , F. Kasáček [-] (82. L. Viceník [-] ) , M. Vrbka [-]

ŽK: 88. M. Jindra - 38. T. Veselský , 74. F. Kasáček , 74. V. Čurda , 79. M. Poledna , 88. P. Kremláček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - NIEDERLE Zdeněk, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Hladík
Tip experta: výhra domácích

Oslabená Želetava o kapitána Simandla to bude mít v Jemnici hodně těžké, tipuji výhru Jemnice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích