M. Kolda 49.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 15:00

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín vydřel bod


Branky


18

Střídající Kuřátko zajistil svému týmu bod v nastavením čase, i když už Měřín hrál v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Za ideálního fotbalového počasí přivítal Budišov hosty z Měřína. Od prvních minut bylo jasné, že utkání bude spíše o soubojích a bojovnosti. V prvním náznaku šance se objevil domácí Svoboda a to když ho vysunul do šance Matěj Sedláček, ale domácí útočník v šanci selhal. Ve dvacáté minutě byl faulován ve vápně Svoboda, ale Matěj Sedláček pokutový kop neproměnil. Do konce první půle už žádná větší šance nebyla.

 

Hosté v závěru srovnali

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a to když v 49. minutě si na Sedláčkův centr naskočil Kolda a poslal domácí do vedení - 1:0. V 69. minutě skončilo předčasně utkání pro Hladíka který vyfasoval druhou žlutou kartu a šel pod sprchy. Domácí přesilovku nevyužili, nejprve zkoušel Jan Sedláček překvapit golmana střelou z půlky, ale zazvonila jen tyč. Poté šel tentýž útočník sám na brankáře, ale branku minul. A tak přišel v 92. minutě trest, a to když Měřín z ojedinělé šance vstřelil branku, prosadil se Kuřátko - 1:1. V 94. minutě šel na branku ještě domácí Vašíček ale trefil jen tyč a z následné dorážky Pavlatovský přestřelil branku. A tak se po divokém závěru utkání body dělí.

 



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Měřín dnes moc šancí neměl, my jsme naopak neproměnili pokutový kop a další šance. Před zápasem by jsme bod brali i s ohledem na to, že nám chybělo útočné duo Šťáva - Blatný. Po zápase ale zavládlo zklamání, že jsme si konec utkání nepohlídali lépe.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Bohužel jsme nedokázali navázat na výkon z minulého týdne. Nedařilo se nám kombinace a soupeř nás nepouštěl do žádných šanci. Naopak při nás stálo několikrát štěstí a navíc náš gólman chytil penaltu. I vinou zranění jsme museli brzy střídat a dohrávali jsme o deseti. Díky Bohu se nám podařilo na konci vyrovnat a tím pádem s bodem jsme spokojeni.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - J. Večeřa [-] , T. Svoboda [-] (70. J. Sedláček [-] ) , M. Kolda [-] , Z. Dvořák [-] , M. Sedláček [-] (70. L. Horký [-] ) , R. Pavlatovský [-] , T. Nováček [-] , R. Hrádek [-] (89. J. Kozuň [-] ) , D. Hibš [-] , S. Dušovský [-] (90. R. Vašíček [-] )

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - L. Pololáník [-] (46. D. Jonáš [-] ) , T. Láznička [-] (75. K. Kružík [-] ) , M. Souček [-] , M. Kožený [-] , D. Krčál [-] , J. Kafka [-] (46. J. Benda [-] ) , M. Hladík [-] , V. Crkal [-] , T. Bublán [-] , V. Beran [-] (70. T. Kuřátko [-] )

ŽK: 75. M. Kolda , 79. S. Dušovský , 89. T. Nováček - 29. M. Hladík , 47. K. Kružík , 69. M. Kožený . ČK: 65. M. Hladík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - MASOPUST Václav, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra domácích

Budišov většinou doma neprohrává, výhrou si spraví chuť z minulého zápasu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů