2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín udolal Třebíč


Branky


54. V. Beran , 62. V. Crkal - 11. I. Koníř
14

Měřínští prohrávali, ale po pauze zabrali a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

První minuty zápasu naznačovaly, že hosté budou plnit roli favorita. Nicméně nasazení a odhodlanost domácích postupně měnily scénář zápasu. Do šancí se několikrát dostal útočník Jiskry Crkal, ale jeho zakončení scházelo více klidu. Tohoto zaváhání využili hosté, kteří z prvního rychlého protiútoku zaskočili domácí obranu a otevřeli skóre. Psala se 11. minuta - 0:1. Hosté po vstřelené brance přebrali aktivitu a byli aktivnější. I přes to se domácí opět dostávali do šancí, které se dají považovat za gólové. Nicméně zakončení opět zůstávalo bez efektu.

Domácí po přestávce rozhodli

Ač první minuty druhé půle ještě hosté hýřili aktivitou, postupem času hráči Jiskry přebrali aktivitu a snažili se vývoj zápasu otočit na svou stranu. Jejich aktivita přinesla své ovoce v 53. minutě, kdy po standardní situaci propadl balón až k osamocenému Beranovi, který se nemýlil a srovnal stav utkání - 1:1. O pár minut to byl opět útočník Jiskry Beran, který na polovině hřiště vybojoval míč a ideální přihrávkou vyslal na steč Crkala, který se po předchozích neproměněných šancí nemýlil a otočil zápas - 2:1. Soupeři z Třebíče postupně docházela energie a svou hru zúžili pouze na dlouhé nákopy, které už si pozorní zadáci Měřína pohlídali. Zápas tak po bojovném a soustředěném výkonu dotáhl Měřín do vítězného konce. Zaslouženě tak domácí zahájili sezónu ziskem tří bodů.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Zápas jsme rozehráli trošku bojácně a se zbytečným respektem. Soupeř rozhodně předvedl kvalitu, se kterou jsme počítali, ale dokázali jsme si, že pokud předvedeme soustředěnou hru a zodpovědný výkon na všech postech, dokážeme hrát vyrovnanou partii s každým. K tomu se přidají nadstandardní výkony jednotlivců, tak přicházejí body. Rozhodně chci poděkovat všem za týmový výkon a budu věřit, že na to navážeme hned v dalším zápase.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
Z. Simandl [-] - L. Pololáník [-] (73. V. Procházka [-] ) , T. Láznička [-] , M. Souček [-] , M. Kožený [-] , D. Krčál [-] , J. Kafka [-] (83. D. Jonáš [-] ) , M. Hladík [-] , V. Crkal [-] , T. Bublán [-] , V. Beran [-] (77. T. Kuřátko [-] )

HFK Třebíč B
M. Beneš [-] - M. Rygl [-] , V. Maleta [-] , I. Koníř [-] , T. Staněk [-] , P. Florián [-] (52. R. Durda [-] ) , J. Uličný [-] , M. Sáček [-] , F. Richtr [-] , A. Suchna [-] , T. Hrbáček [-]

ŽK: 5. J. Kafka , 66. D. Krčál , 91. M. Kožený - 30. V. Maleta , 40. M. Rygl .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - SOUKUPOVÁ Věra, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra domácích

Měřín zajímavě posílil a určitě nebude chtít zopakovat jarní trápení. Do sezóny vstoupí vítězně, od HFK příliš nevím, co čekat.

Tip: výhra hostů