4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky vyhrály nad Velkým Meziříčím B


Branky


14. V. Bence , 47. J. Částka , 58. V. Němec , 83. V. Bence
22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hosté přijeli do Okříšek s velmi mladým týmem. Domácí však v úvodní dvaceti minutovce ukázali kdo bude pánem na hřišti. Se střelou Částky si ještě hostující brankář poradil a ve 14. minutě Molák vybojoval míč u brankové čáry  a přihrál jej volnému Vojtovi Bencemu a ten už nedal brankáři šanci- 1:0. O pár minut později poslal Molák míč mezi hostující obránce a Vojta Bence sám před brankářem nedokázal přesně zakončit. Vzápětí mohl zvýšil vedení domácích Bulant, když jeho centr si srazil hostující obránce málem do vlastní branky, ale míč skončil na tyči. Poté se domácí nechali ukolébat vedením a hosté začali hrozit agilním Blažkem ale s jeho pokusy si domácí Fiala poradil.

Další 3 branky pro domácí tým

Druhý poločas začali domácí ve velké stylu, když ve 47. minutě Molák přistrčil míč na hranici velkého vápna Částkovi  a ten s pomocí břevna zvýšil na 2:0. O deset minut později zahrával Ryšavý rohový kop a míč po několika odrazech propadl k Němcovi a ten dal třetí branku domácích. Hned po rozehrávce se míče chopili domácí a Molák orazítkoval břevno hostující branky. Domácí hráči byli při chuti a v 84 . minutě dostal na vlastní polovině míč Vojta Bence, utekl hostujícím obráncům, nedal brankáři šanci a upravil na konečných 4:0.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , V. Bulant [-] (71. T. Trnka [-] ) , R. Ryšavý [-] , R. Bence [-] , V. Bence [-] , P. Molák [-] (65. P. Dubský [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] (71. M. Veleba [-] ) , J. Částka [-] , V. Němec [-]

FC Velké Meziříčí B
Š. Slabý [-] - M. Koudela [-] (71. ) , A. Havlík [-] (62. R. Starý [-] ) , P. Chalupa [-] , T. Klíma [-] , M. Skryja [-] , O. Chodák [-] , M. Mička [-] , F. Blažek [-] , V. Musil [-] , N. Bibr [-] (46. L. Benda [-] )

Počet diváků: 130. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠÍMA Nikolas, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza