Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

1.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka v úvodním kole potvrdila roli favorita a Divnicím nasázela devět branek


0

Žhavým kandidátem na celkové prvenství v letošním ročníku IV. třídy skupiny C je fotbalovými odborníky považován celek Perůvky. Ve svém středu má totiž několik velmi zkušených fotbalistů a především Lubomír a Petr Kovaříkovi jsou tahouny mužstva. Divnice určitě pamatují i lepší časy a tak se čekalo, v jaké sestavě na Petrůvku nakonec dorazí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrůvka měla raketový vstup do utkání

Oba bratři mají obrovské zkušenosti z Krajského přeboru v dresu Luhačovic a ty mohou v základní třídě využít naplno. Velmi dobře se také jeví kanonýr Kořínek a zkušeným fotbalistou je i Juřica.  Domácí Petrůvce vyšel skvělým způsoběm a již ve 3. minutě se trefil Juřica. Než se hosté vzpamatovali, inkasovali druhou branku, střelcem byl Kořínek. Pak se prosadil Lubomír Kovařík. Hosté do půle zkorigovali na 1:3 z jejich pohledu a čekalo se, co předvedou ve druhé půli.

Domácí pokračovaly v kanonádě, desítka nakonec nepadla

Ve druhém poločasu přišla smršť z kopaček domácích hráčů a do sítě Divnic padala jedna branka za druhou. Nakonec v ní uvízlo devět banánů, dvakrát se trefila i nová posila z Rudimova Patrik Červeňan. Divnice na Petrůvce prostě nestíhaly a před dalším utkáním na domácí půdě s Mirošovem mají nad čím přemýšlet. Petrůvka si nakonec pěkně zastřílela a před nedělním utkáním poslala do Jestřabí velké varování.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
Miroslav Máca - sekretář: Skvěle se nám vydařil start do sezony, Divnice jsme k ničemu nepustili. Diváci odcházeli na výsost spokojeni, v síti soupeřů shlédli devět branek a také výborný výkon našeho týmu.

TJ Divnice
Jaroslav Urbaník - předseda: Z naší strany to byla mizérie a musíme se před nedělním utkáním s Mirošovem dát dohromady. Na Petrůvce jsme představili omlazený kádr, chybělo nám navíc pár hráčů a mladící v našem dresu zatím sbírají zkušenosti. Musíme to hodit za hlavu, věřím, že kádr do dalších utkání ještě vystužíme.



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - L. Hubáček [-] (54. M. Remeš [-] ) , P. Kovařík [-] , L. Kovařík [-] , O. Stach [-] (61. D. Novosad [-] ) - P. Červeňan [-] , D. Gergela [-] , J. Juřica [-] , P. Korvas [-] - K. Kořínek [-] , J. Pešek [-] (65. M. Máca [-] )

TJ Divnice
P. Fojtík [-] - D. Grček [-] , T. Grček [-] , F. Patka [-] , V. Fusek [-] - M. Kliment [-] (46. J. Urbaník st. [-] ) , J. Mana [-] , P. Jandl [-] , K. Tlusťák [-] , J. Urbaník [-] - J. Petřkovský [-] (54. Š. Satin [-] )

Hráči zápasu: K. Kořínek , L. Kovařík .
Místo: Petrůvka. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.