2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

6.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučka porazila Jestřabí a vyšvihla se do čela tabulky


Branky


0

Fotbalisté Loučky jsou letos velkým překvapením zlínské IV. třídy skupiny C a v soutěži ještě nepoznali hořkost porážky. V nedělním odpoledni je ale čekal doma loňský účastník III. třídy z Jestřabí a proto se očekával urputný boj, což se nakonec do puntíku vyplnilo. Domácí tým ale udržel svoji neporazitelnost a při zaváhání Petrůvky v Horní Lhotě se vyšvihl do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučku poslal do vedení v závěru první půle Kozubík

Na pěkné hrací ploše přivítala Loučka soupeře z Jestřabí, které disponuje zkušeným týmem a dal se očekávat zajímavý souboj. Loučka se snažila od začátku svého soupeře zatlačit, ale nedařilo se jí kombinovat a zkušený tým Jestřabí v poklidu odolával. Po 15. minutách se hosté dožadovali pokutového kopu za faul na Marka, ale rozhodčí posoudil souboj jako čistý. Od té doby se hosté začali soustředit na debatování s rozhodčím a přestali hrát. Loučka se snažila o vstřelení branky. Nejprve ve 30.minutě po závaru v hostujícím vápně Mikulka nastřelil břevno. Domácí se dočkali ve 40. minutě, kdy Mikulka přistrčil míč Kozubíkovi a ten krásnou střelou pod břevno z 20 metrů poslal Loučku do vedení.

 

Domácí tým přidal ve druhé půli druhou branku

Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem náskok navýšit a zápas v klidu dohrát. To se jim podařilo hned v 53.minutě. Kozubík navedl míč kolem velkého vápna na střed hřiště a byl faulován hostující obranou. Z následného trestného kopu z 18 metrů se Brázda trefil do levého horního rohu hostující branky a dal Loučce dvoubrankové vedení. Po té se hra uklidnila a upadla do podprůměru. Na hřišti bylo hodně nepřesností a více se diskutovalo než hrálo. Loučka se snažila náskok navýšit, ale většinou byl proti brankář hostů Hořák. V 75.minutě se hostům podařil brejk a Králík střelou z deseti metrů nastřelil břevno branky domácích. V 80.min se nechal vyloučit hostující Marek a zápas se prakticky jen dohrával. Za zmínku stojí pouze megašance Marka Mikulky, který z malého vápna sám před brankářem překopl bránu hostů. Domácí si připsali cenné tři body a vyšvihli se do čela tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


SK Loučka
Martin Andrýsek hráč: Dnešní zápas proti Jestřabí jsme vyhráli, ale s předvedenou hrou rozhodně nejsme spokojeni. Množství nepřesných přihrávek a přizpůsobení se na hru soupeře nás stálo zbytečně moc sil.. Příští kolo nás čeká Petrůvka, tam musíme předvést co nejlepší výkon a poprat se o nějaké body.

SK Jestřabí
Jindra Hnilo trenér: Bylo to vyrovnané utkání, poctivě jsme jej odmakali a za předvedený výkon se nemusíme stydět. Domácí byli efektivnější v zakončení a to nakonec rozhodlo. I po vyloučení Pepy Marka jsme domácí Loučku zlobili, ta má ale kvalitní tým a výhru si nakonec pohlídala.



Sestavy


SK Loučka
D. Janků [-] - T. Brázda [-] , M. Hovězák [-] , J. Šůstek [-] , V. Frýželka [-] - R. Divoký [-] , J. Chytil [-] , R. Kozubík [-] , M. Andrýsek [-] - M. Mikulka [-] , D. Machů [-]

SK Jestřabí
T. Hořák [-] - P. Vaněk [-] , T. Králík [-] , O. Beňo [-] , R. Floreš [-] - B. Řehák [-] , J. Marek [-] , J. Hnilo [-] , P. Gabriš [-] - J. Kolínek [-] , A. Vápeník [-]

ŽK: 90. V. Frýželka - 52. O. Beňo , 62. T. Králík , 87. R. Floreš . ČK: 80. J. Marek .
Hráči zápasu: R. Kozubík , M. Andrýsek .
Místo: Loučka. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.