1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:00

7.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Lhota vyhrála v Mirošově až na penalty


Branky


0

Zajímavý duel se hrál v nedělním odpoledni v Mirošově, kam přijela Horní Lhota. Ta si v posledním kole vyšlápla na lídra tabulky z Petrůvky, když se dvakrát střelecky prosadil kapitán Šenovský. Domácí Mrošov v minulém kole deklasoval Bohuslavice nad Vláří na jejich půdě, když se střelecky zaskvěl Pavel Obadal. Proto se čekal vyrovnaný duel a to se nakonec i potvrdilo ve všech aspektech a utkání rozhodla až penaltová loterie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci v Mirošově branku neviděli

V prvním poločase byl k vidění vyrovnaný souboj, kdy se hrálo převážně od šestnáctky po šestnácku a šancí k vidění mnoho nebylo. Brankáři proto příliš práce neměli a čekalo se, kdo udělá první chybu. Defenzívy obou celků však pracovaly na jedničku a převyšovaly útočné aktivity na obou stranách. Přesto se hrál zajímavý fotbal a diváci se v Mirošově nenudili. Náhradní rozhodčí Jiří Měřička ze Slavičína také neměl příliš mnoho práce a soupeři se v prvním dějství víceméně vzájemně oťukávali.

Po hodině hry poslal Horní Lhotu do vedení Hlavička, domácí srovnali v samotném závěru

Do druhé půle pak vstoupili překvapivě lépe hosté z Horní Lhoty a po hodině hry  se dostali do vedení, kdy se po sólovém úniku prosadil  kanonýr Hlavička. Poté  se však až příliš moc zatáhli a Mirošov začal hrozit. Několikrát podržel hosty brankář Plšek. Výborný výsledek se dařilo držet Horní Lhotě až do poslední minuty, kdy však bohužel po standardní situaci inkasovali. Mirošov už hrál v závěru vabank a dlouhé nakopávané míče směřovali do vápna, kde se svedlo nespočet soubojů. Konečná remíza je pro Horní Lhotu velmi cenná, byť o výhru a tři body přišla v poslední minutě, ale takový je fotbal. V penaltové loterii po velmi dlouhé době uspěli borci ze Lhoty, především díky brankáři Plškovi, který vychytal hned tři mirošovské střelce.

Na penalty vyhrála Horní Lhota

Na penalty byli úspěšnější hosté, kteří vyhráli sérii v poměru 3:2.



Ohlasy k zápasu


FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer, kapitán: Opět jsme stejně jako v posledním domácím utkání nedokázali nic vymyslet v koncovce. Hrubka v obraně nás opět dostala do situace, kdy jsme museli dohánět náskok soupeře. Všechny naše šance končily mimo čtyři tyče nebo v rukou výborného brankáře. Hosté se po vstřelené brance dostali pod tlak, kdy se štěstím a velkou bojovností udrželi čisté konto až do poslední minuty.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, kapitán: Musím pochválit mužstvo za bojovnost a hlavně brankáře Plška, dlouho nás držel nad vodou, v poslední minutě jsme inkasovali ze standartky, což je škoda. V penaltách znovu zářil Plšek a bod navíc je především jeho zásluhou.



Sestavy


FC Start Mirošov
T. Trčka [-] - V. Frys [-] , D. Maniš [-] , D. Andrýs [-] , P. Holba [-] - D. Holba [-] , O. Němeček [-] , P. Polách [-] , R. Pacík [-] - P. Rajznauer [-] , D. Ház [-]

SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - P. Hlavenka [-] , A. Ščuglík [-] , J. Masař [-] , Z. Plášek [-] - P. Hlavička [-] , R. Váňa [-] , J. Šenovský [-] , F. Brostík [-] - P. Smištík [-] , D. Maňas [-]

ŽK: 56. J. Masař , 65. R. Váňa .
Hráči zápasu: D. Andrýs , P. Rajznauer - R. Plšek , P. Hlavička .
Místo: Mirošov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Měřička Jiří - Lysák, Vyculidík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.