1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:00

7.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice nad Vláří v neděli loupily ve Smolině


Branky


0

Do Smoliny přijely v neděli Bohuslavice nad Vláří, které se chtěly svým fanouškům revanšovat za minulý debakl od Mirošova. Domácí Smolina měla za sebou řadu velmi dobrých výsledků a proto se dal čekat tuhý boj. Hosté si nakonec po brankách Krasňanského a Baklíka odvážejí všechny tři body, což je určitě překvapením. Smolina tak skončila bez bodu a její série skončila v domácím prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branku Bohuslavic vstřelil v první půli Krasňanský

Trenér Bohuslavic nad Vláří Vlastimil Machů stále postrádá zraněného brankáře Mrviše a tentokrát postavil do brány zkušeného obojživelníka Bartozela a nakonec udělal dobře. Domácí tým vstupoval do zápasu hodně oslabený, ať už z důvodu nemoci hráčů či pracovního vytížení. Začátek zápasu přinesl opatrnou partii a obě mužstva se na hřišti hledala. Postupně se však hráči dostali do tempa a k vidění byl vidět svižný fotbal. Oba týmy si vypracovali několik šncín ke vstřelení branky, ale brankáři fungovali bez chyby. Poprvé udeřio po dvaceti pěti minutách, kdy se poprvé trefil bohuslavický forward Krasňanský a poslal svůj celek do vedené. Smolina se všemožně snažila o vyrovnání, brankář Bartozel byl však vždy na místě a do kabin odcházeli hosté s jednobrankovým náskokem.

Finiš domácího týmu ze Smoliny přišel pozdě

Také druhý poločas přinesl zajímavou partii, hosté si hlídali svůj hubený náskok a domácí tým se marně snažil o vyrovnání. V poli byli přeci jen kombinačně lepší hosté a tvůrce hry Mirek Šebák dirigoval hru Bohuslavjanů. Ti šli ve 63. minutě už do dvoubrankového vedení, kdy se trefil nejlepšín hráč utkání Baklík a zvýšil na 2:0 z pohledu Bohuslavic nad Vláří. Domácí tým se snažil se zápasem něco udělat, ale hosté chytrou hrou jim nedali prakticky žádnou šanci. Kontaktní branka ale nakonec přišla v 84. minutě z kopačky Bosáka a hosté se začali bát o výsledek, vždyť v předešlých utkáních dokázali ztratit náskok během pár minut. Bohuslavice ale svůj náskok uhájili až do konce a ze Smoliny si po zásluze odvážejí tři body. Domácímu celku tak skončila úspěšná série bez prohry.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Peter Malina, hráč: Velmi oslabené mužstvo Smoliny tentokrát nestačilo na soupeře. Přesto měli v první půli vyložené šance a nechybělo mnoho, aby se ujali vedení. Hosté si pak v druhé polovině zápasu výsledek pohlídali a tak si po zásluze odvezli všechny body...

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, předseda: Konečně nám utkání vyšlo podle představ a trenér Vlastik Machů byl po dlouhé době spokojený, tři body bereme a snad se vrátíme k naší hře, čekáme na návrat do sestavy útočníka Bartoše, zahazujeme příliš mnoho šancí a na gól se hrozně nadřeme, přitom v poli kolikrát hra nebyla špatná.



Sestavy


TJ Smolina
P. Sucháček [-] - T. Sucháček [-] , J. Liška [-] , J. Sucháček [-] , J. Kudela [-] - M. Červeň [-] , L. Bosák [-] , M. Vaculín [-] , K. Bednář [-] - P. Malina [-] , V. Lysáček [-] (73. M. Sáblík [-] )

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
L. Bartozel [-] - J. Kovařík [-] , R. Obadálek [-] , M. Zlatník [-] , T. Machuča [-] - J. Kovařík ml. [-] , J. Urbaník [-] , M. Šebák [-] , L. Baklík [-] - J. Urbaník [-] , O. Krasňanský [-]

ŽK: 75. M. Vaculín .
Hráči zápasu: L. Bosák - L. Baklík , M. Šebák .
Místo: Smolina. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chromík Zdeněk - Pykal, Machů.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.