1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Padl v tomto zápase gól roku?


Branky


88. J. Slavík - 15. D. Kopa , 21. A. Tichý
4

Domácí Slatiňany přivítaly svého soupeře a tím byly Choltice. Slatiňany nastoupily do zápasu po předešlé výhře nad Rosicemi (0:2) a Choltice také po výhře a to nad Rváčovem (4:1). Hosté si v prvním poločase vytvořili dvoubrankový náskok, kdy druhý z gólů by mohl být adeptem na gól roku, zápas pak přešel do fáze, kdy se nejednalo o moc atraktivní zápas. Domácí se pak v posledních minutách pokusili o zlom a urvat alespoň bod, ale šanci na bodový zisk utnul hvizd rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól roku od Adama Tichého

I když domácím chybělo pár hráčů, přesto byli favoritem utkání. Slatiňany se k první šanci dostaly v 6. minutě, kdy Vladislav Trňák vypálil po rohovém kopu z voleje z 30 metrů míč, ale ten skončil na břevnu choltické brány. 

 

V 15. minutě padl první gól a míč skončil v bráně domácích. Slatiňanští ztratili míč na polovině hřiště špatnou rozehrávkou, Choltice podnikly rychlý brejk, dva útočníci šli na osamoceného Matěje Chalupníka, hostující David Kopa vzal únik na sebe, nedostihl jej ani vracející se Pavel Venzara, D. Kopa vnikl do vápna a střelou k bližší tyči překonal bezmocného Josefa Dubského. 0:1.

 

Další pomyslný hřebíček do rakve přišel pro domácí ve 21. minutě. Hostující Adam Tichý vyslal z 30 metrů na domácí bránu nechytatelnou střelu, kterou nádherně trefil, z této dálky ještě s pomocí břevna rovnou do šibenice. 0:2. Tento gól byl zřejmě adeptem na gól roku. Exkluzivnímu gólu museli zatleskat asi i fanoušci domácích. Tento gól ale domácím celkem podkopl hru, Slatiňanům nešly přihrávky a hostům stačilo jen zodpovědně bránit.

 

A čas dále plynul bez větší šance. Jedinou světlou výjimkou domácích byla situace z 25. minuty. Roman Sotona prošel s míčem u nohy přes tři protihráče, dostal se až do vápna, jenže pak z 12 metrů těsně minul pravou tyč brány hostů. K dalším šancím nedošlo a první poločas tak utnul sudího hvizd za poločasového stavu 0:2.

 

 

Nudná druhá polovina

Druhá půle byla na šance chudší než první. Za vypíchnutí stojí dvě situace. V 56. minutě fauloval vybíhající gólman hostí Matěj Vašíček za velkým vápnem hlavičkujícího Jakuba Slavíka, který jej přehodil, a i když míč mířil mimo, měl být podle domácích gólman hostů vyloučen. To se však nestalo a nedostal ani žlutou kartu. 

 

Pak nastala díra v zápase, domácí si prakticky nevypracovali žádnou šanci, a dokonce ani tlak na bránu Choltic. Čas jen plynul a z diváckého hlediska se nejednalo o atraktivní zápas. Až v 89. minutě domácím svitla jiskra naděje. Roman Sotona odcentroval před bránu, našel přesně hlavu Jakuba Slavíka, ten byl u míče dřív, než vybíhající gólman M. Vašíček a přehodil jej. 1:2. Jenže na vyrovnání domácích nezbyl čas, krátce poté totiž hlavní rozhodčí ukončil tento zápas. 

 

Plný počet bodů tak berou Choltice. Hosté se tak po tříbodovém zisku vyšplhali výše v tabulce, ale týmy v tabulce se definitivně usadí až po dvou dnešních zápasech.

 

Počet ŽK – 3:4

 

Slatiňany v dalším zápase jedou ven a to do Hrochova Týnce, Choltice přivítají Řečany nad Labem.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany
Jaroslav Hanuš: Zhodnotíme-li kvalitu zápasu, tak za moc nestála. Byť hosté také nepředvedli nic světoborného, dali dva góly (ten druhý, jak už bylo řečeno, exkluzivní) a to jim ke 3 bodům stačilo. Našim se toto utkání nevyvedlo, byl to asi nejslabší zápas našeho Áčka na podzim. Naše zatím poměrně zdařilá podzimní jízda se tímto utkáním trochu zadrhla. Nedařilo se asi nikomu v našem dresu, nikdo nechtěl vzít na sebe zodpovědnost a logicky jsme tak prohráli. Je to škoda – ale na špici tabulky je situace vyrovnaná a rozdíly jsou velmi malé. Třeba se nám podaří dostat se na vítěznou vlnu už příští víkend v Hrochově Týnci a bude zase lépe.




Sestavy


Spartak Slatiňany
J. Dubský [-] - R. Sotona [-] , J. Slavík [-] , J. Kolář [-] (57. D. Drahý [-] ) , M. Bakeš [-] , M. Táborský [-] (85. S. Opavský [-] ) , J. Koblasa [-] (68. P. Semenec [-] ) , T. Janoušek [-] , P. Venzara [-] (57. T. Venzara [-] ) , M. Chalupník [-] , V. Trňák [-]

TJ Slavoj Choltice
M. Vašíček [-] - F. Völkl [-] (86. D. Jirásek [-] ) , P. Praus [-] (90. R. Peml [-] ) , A. Tichý [-] , J. Mach [-] , L. Heblík [-] , J. Hutla [-] , D. Kopa [-] , M. Hošek [-] , M. Tiler [-] , J. Kohoutek [-]

ŽK: 64. J. Koblasa , 75. D. Drahý , 90. V. Trňák - 24. J. Mach , 53. P. Praus , 62. D. Kopa , 74. L. Heblík .
Místo: Slatiňany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vojta Jan - ROBOVSKÝ Jan, PEČINKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích