4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Adam Vančura a jeho krásný lob


Branky


23. T. Bendžík (p.) , 30. R. Moravec , 83. A. Vančura , 87. A. Vančura
5

Domácí Řečany nad Labem přivítaly Horní Jelení. Řečany nastoupily do zápasu pro prohře se Slatiňany (4:2) a Horní Jelení po remíze se Rváčovem (1:1). Řečany nastartovaly začátek sezóny celkem slušně, zato Jelení potřebuje už nějakou tu výhru a urvat tak 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hladké dva góly

Prvního gólu se domácí dočkali z penalty, kterou ve 23. minutě suveréně proměnil Lukáš Bendžík. Ve 30. minutě dorazil odražený míč z vápna Radek Moravec. 2:0. Hosté sice měli převahu na rohové kopy, ale gól z nich nevzešel. Sřely Jelení putovaly na brankovou konstrukci a to dvakrát. Po hvizdu rozhočího se šlo do šaten za stavu 2:0.

 

 

Krásný lob

Dlouho se diváci nemohli dočkat gólu, ale když už se ve 83. minutě dočkali, tak to stálo zato. Po chybě hostující obrany si vychutnal brankáře Jelení Adam Vančura, který lobem z dvaceti metrů od lajny skóroval. Ale i hosté se nevzdávali, byly okamžiky, kdy mělo Jelení více ze hry, ale jejich snažení neskončilo v síti. V 87. minutě se ale definitivně rozhodlo a to, kdy po vybojovaném balónu a po precizní nahrávce Tomáše Rumla s přehledem zakončil do sítě opět Adam Vančura. Konec zápasu byl odpískán a celkové skóre se zastavilo na konečných 4:0. 3 body tak zůstaly u domácích.

 

Počet ŽK: 2 – 4

 

Řečany čeká příští zápas venku a to s Rozhovicemi, Jelení vyjede taktéž ven a budou je čekat Opatovice.



Ohlasy k zápasu


SK Řečany nad Labem 1920
Domácí: Přesto, že jsme měli slepenou sestavu, tak jsme zabrali a dali nakonec 4 fíky.




Sestavy


SK Řečany nad Labem 1920
M. Skřivánek [-] - A. Vančura [-] , T. Ruml [-] (88. R. Roubíček [-] ) , M. Moravec [-] (86. R. Krejčík [-] ) , V. Novotný [-] , D. Munzar [-] (53. Z. Hrbek [-] ) , M. Rozsévač [-] , P. Linhart [-] , R. Stoklasa [-] , T. Bendžík [-] , R. Moravec [-]

AFK Horní Jelení
J. Simon [-] - T. Michálek [-] , T. Motyčka [-] , J. Novotný [-] , P. Dědič [-] , J. Cach [-] , R. Horák [-] , V. Moravec [-] (78. J. Šlesinger [-] ) , P. Plžik [-] , T. Dušek [-] (68. M. Seidenglanz [-] ) , J. Čermák [-]

ŽK: 44. R. Moravec , 90. V. Novotný - 39. R. Horák , 40. J. Čermák , 43. J. Simon , 67. P. Plžik .
Místo: Řečany nad Labem. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích