4:2
(2:0)
50. F. Bank
61. F. Bank
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany si na domácí půdě uhájily 3 body


Branky


25. J. Slavík , 38. J. Koblasa , 52. M. Bakeš , 85. J. Slavík (p.) - 50. F. Bank , 61. F. Bank
3

Ve třetím kole přivítali domácí Slatiňany Řečany nad Labem. Slatiňany si šly vylepšit chuť po prohře nad nováčkem v soutěži v minulém kole (4:3). To se jim také povedlo, zato Řečany po minulé výhře nad Rváčovem (4:0) neurvaly ani bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly pro domácí

Diváci se dočkali prvního gólu ve 25. minutě, kdy autorem byl domácí Jakub Slavík. Ve 38. minutě na něj navázal Jan Koblasa a stav byl již 2:0. Hostím se nepodařilo vstřelit v první polovině branku a oba týmy šly do kabin za stavu 2:0.

 

Dotahování domácích

Na góly chudá první polovina ze strany hostů se překotila ve druhém poločase rychlým kontaktním gólem. Postaral se o něj hostující Filip Bank. Psala se 50. minuta. Radost dlouho netrvala, když v 52. minutě zvýšil stav na 3:1 Michal Bakeš. Hosté nic nevzdávali a o gól se v 61. minutě postaral opět Filip Bank. 3:2. Řečany si chtěly odvést domů alespoň bod, kdy o něj je dělil vyrovnávací gól.

 

Oba týmy střídaly své hráče na oživení hry. Šance hostů ale zhatil v 85. minutě Jakub Slavík, který proměnil nařízenou penaltu. Slatiňany tak získávají plný počet bodů, kdežto Řečanům se nepodařilo urvat žádný bod.

 

Slatiňany čeká další zápas venku a to s Horním Jelením, Řečany přijdenou na domácí půdu Opatovic nad Labem.

Žluté karty – 2:1



Sestavy


Spartak Slatiňany
R. Augustin [-] - J. Slavík [-] , M. Táborský [-] (79. J. Kolář [-] ) , J. Koblasa [-] (76. T. Venzara [-] ) , I. Pytlík [-] , D. Drahý [-] (83. R. Sotona [-] ) , M. Bakeš [-] , M. Kudrnka [-] (66. M. Slavík [-] ) , M. Chalupník [-] , V. Trňák [-] , T. Janoušek [-] (62. P. Venzara [-] )

SK Řečany nad Labem 1920
M. Skřivánek [-] - R. Moravec [-] , R. Krejčík [-] , D. Munzar [-] , A. Vančura [-] , M. Rozsévač [-] , M. Loužil [-] , F. Bank [-] (70. Š. Tichý [-] ) , V. Novotný [-] , M. Wiesner [-] , P. Moravec [-] (78. T. Ruml [-] )

ŽK: 15. J. Koblasa , 75. V. Trňák - 35. V. Novotný .
Místo: Slatiňany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vojta Jan - CAHLÍK Jan, ŘÍHA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích