3:1
(1:1)
24. J. Deml
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Moravské a České Třebové vyzněl lépe pro domácí


Branky


8. O. Kopa , 63. M. Smékal , 87. M. Holub - 24. J. Deml
6

Moravská Třebová v domácím prostředí zvládla utkání s Českou Třebovou a díky výsledku 3:1 si tak zajistila důležité tři body do průběžné tabulky. Česká Třebová naopak pokračuje ve velice nevyrovnaných výsledcích a od sestupových příček už ji začíná dělit stále méně bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V sobotu 22.10.2022 se proti sobě v rámci 12. kola krajského postavily hned dvě Třebové. Domácí Moravská hostila sousední Českou. Domácí získali z posledních dvou utkání čtyři body proti silným soupeřům a dalo se tak mluvit o poměrně slušné formě. Hosté sice ve svém posledním utkání také zvítězili, ale o týden dříve dostali od Pardubiček nepopulárního „bůra“. Oba týmy však dělily pouhé dva body a čekala nás tedy bitva dvou velice podobných týmů.

 

Remízový první poločas

Do tohoto pikantního utkání vstoupil výborně domácí celek. Už v 8. minutě se totiž moravskotřebovští hráči mohli radovat z brzkého vedení, když se po standartní situaci a prodloužení jednoho ze spoluhráčů krásně trefil hlavičkou Ondřej Kopa a nedal absolutně žádnou šanci hostujícímu brankáři, aby na tuto ránu jakkoliv reagoval. Domácí se tedy velice rychle dostali do jednogólového vedení a mohli se následně dostat do ještě větší herní pohody. Česká Třebová na sebe ale s vlastní odpovědí nenechala dlouho čekat. Už ve 24. minutě totiž došlo k vyrovnání. Za hosty se po velmi odvážném průniku trefil aktivní Jan Deml, který se prohnal kolem dotírajícího obránce a následně z velice ostrého úhlu chytrým lobem překonal vyběhnutého gólmana domácího celku. Stav se tak následně opět srovnal a utkání bylo velmi otevřené. V dalším průběhu zápasu se snažili více tvořit hru domácí, ale do šancí se z rychlých protiútoků paradoxně dostávali také hosté. Ani jedna z nadějných příležitostí však již další brankou neskončila a oba celky se tak rozešly na poločasovou přestávku za smírného stavu.

 

Druhá půle rozhodla.

Začátek druhého dějství se odehrával podobně jako v prvním poločasu. V 63. minutě ale došlo k okamžiku, který pravděpodobně definitivně zlomil celý zápas. V této minutě se totiž podruhé v utkání trefili domácí, konkrétně Michal Smékal. Ten se kousek za hranicí pokutového území krásně opřel do odraženého balónu a nechytatelnou ranou překonal brankáře České Třebové. Tento moment jako kdyby hosty naprosto zlomil. Česká Třebová již stále méně a méně hrozila z rychlých protiútoků a tempo hry tak udávali domácí fotbalisti. Dobrý výkon Moravské Třebové navíc v závěru utkání ještě vygradoval, když se v 85. minutě trefil Michal Holub a definitivně tak rozhodnul o vítězství pro svůj tým. Holubovi se pár minut před koncem podařilo velmi kvalitně zakončit rychlý útok domácích a postaral se tak o krásný gól Moravské Třebové. Domácí celek si tedy po atraktivním utkání dokráčel pro velmi cenné tři body a výrazně se tak posunul vzhůru v průběžném pořadí soutěže.



Ohlasy k zápasu


SKP Slovan Moravská Třebová
Hráč Michal Smékal: Terén byl dnes velmi náročný, takže se nedala očekávat úplně kombinační hra. Začátek se nám podařil a dostali jsme se rychle do vedení. Soupeř následně párkrát zahrozil z brejků a vyústilo to až ve vyrovnávací branku. Po celý zápas jsme se snažili více držet míč a hosté spíše spoléhali na velmi dobré protiútoky. V 60. minutě se mi podařilo po velmi dobrém sklepnutí od Potáčka vstřelit gól, což asi rozhodlo. Chvíli před koncem jsme dokázali skórovat ještě jednou a následně v klidu dovést utkání do vítězného konce.

FK Česká Třebová
Hráč Jan Flídr: V první půli jsme byli podle mě lepším týmem, měli jsme opět spoustu šancí, ale nedařilo se nám je proměňovat. Ve druhém poločase nás zlomil gól na 2:1 a od té doby jsme již byli do útoku bezzubí. Náš dnešní výkon nebyl optimální.



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Spotarenko [-] - M. Šmerda [-] , V. Novotný [-] (92. J. Škrabal [-] ) , L. Lebiš [-] (34. T. Pagáč [-] ) , R. Krystl [-] , K. Kolář [-] , M. Smékal [-] , M. Potáček [-] (75. H. Herasymenko [-] ) , M. Holub [-] , T. Brychta [-] , O. Kopa [-]

FK Česká Třebová
J. Truhlář [-] - M. Deml [-] , V. Langer [-] (90. J. Flídr [-] ) , L. Hýbl [-] , O. Bohunek [-] , Z. Vaňous [-] , K. Klumpar [-] (71. J. Vašata [-] ) , P. Müller [-] , L. Sejkora [-] (71. M. Krása [-] ) , V. Novotný [-] , J. Deml [-]

ŽK: 32. M. Holub , 34. V. Novotný , 87. M. Spotarenko - 55. L. Sejkora , 79. M. Deml , 90. J. Vašata .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - HOŘÍNEK Lukáš, FRANK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 13:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 14:19

Tip experta: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:04

Tip: výhra domácích