1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:00

9.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice nad Vláří si hody zpříjemnily výhou v derby v Jestřabí


Branky


0

V Bohuslavicích nad Vláří jsou víkendu hody a také proběhla hodová zábava, na které hrála kapela Fortuna. A právě fortuna nebo-li štěstí, stálo u fotbalistů Bohuslavic i v nedělním derby v Jestřabí. Zápas rozhodl deset minut před koncem střídající Hošík, který byl v tu chvíli pouhou minutu na hřišti a zajistil hostům tříbodový zisk. Domácí tým tak v zápase roku na svém hřišti neuspěl a jen podtrhl svoji nepovedenou podzimní sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým poslal do vedení už v 6. minutě hry Kostka, hosté do půle vyrovnali

Začátek zápasu přinesl spíše šachovou partii a oba týmy se vzájemně ještě oťukávaly. První branka Jestřabí ale přišla jako blesk z čistého nebe a po šesti minutách se trefil domácí Kostka. Brance však předcházelo velké nedorozumnění v obraně Bohuslavjanů. Hosté se rozjížěli do utkání velmi pomalu, něktěří hráči byli nejspíše ještě myšlenkami na hodové zábavě. Vysvobození pro Bohuslavice nad Vláří přinesla 27. minuta, kdy se výstavní trefou postaral o vyrovnání bývalý hráč Slavičína Mirek Šebák. To hosty náležitě probudilo a zlepšili pohyb a kombinaci ve středu hřiště. Brankáři obou týmů Hořák i Mrviš byli už pozorní a do ple už míč za svá záda nepropustili. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1 a čekalo se, s čím oba týmy vyrukují do druhého poločasu, který sliboval zajímavou podívanou.

Žolíkem Bohuslavjanů se stal střídající Hošík, který po minutě hry pobytu na hřišti nakonec duel rozhodl

Druhý poločas začal stejně jako ten první, taktickou hrou, žádný tým nechtěl udělat chybu. Přesto se hrál svižný fotbal a rozhodčí Měřička ani neměl příliš práce. Utkání bylo nadále vedeno v rytířském duchu a obrany stále dominovaly nad útočníky. Pár šancí se objevilo na obou stranách, co prošlo za obranu, pochytali gólmani. Klíčový moment zápasu se udál deset minut před koncem. To na hřiště vběhl bohuslavický obojživelník Hošík a po minutě pobytu na hřišti poslal odražený míč do sítě bezmocného Hořáka. Domácí tým si v závěru vytvořil menší tlak, ale obrana hostí jej s přehledem ustála a tak tři body z derby putují do Bohuslavic nad Vláří. Diváci v Jestřabí se určitě nenudili, hrál se slušný fotbal se špatným koncem pro domácí. Ty jsou patrně největším zklamáním letošního ročníku a Jestřabí má určitě daleko větší potencionál, než je zisk pouhých 7 bodů. Hosté odjížděli z Jestřabí s veselou a v dobré náladě mohli usednout k hodovému obědu.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Jindra Hnilo, vedoucí: Utkání by spíše slušela remíza, hosté se ale u nás představili ve velmi dobrém světle. Nám se podzim vůbec nevydařil a přes zimní pauzu se musíme dát dohromady.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, předseda: Body v derby bereme všemi deseti, navíc řada hráčů měla v nohách ještě sobotní hodovou zábavu, přiblížili jsme se ke špičce soutěže a na jaře se pokusíme ještě bojovat o mety nejvyšší.



Sestavy


SK Jestřabí
T. Hořák [-] - R. Floreš [-] , O. Beňo [-] , J. Marek [-] , P. Vaněk [-] - T. Kostka [-] , J. Kolínek [-] , P. Gabriš [-] , T. Mudrák [-] - B. Řehák [-] , J. Hnilo [-]

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
I. Mrviš [-] - L. Bartozel [-] , M. Zlatník [-] , T. Machuča [-] , J. Kovařík ml. [-] - L. Baklík [-] , M. Šebák [-] , Š. Urbánek [-] , J. Kovařík [-] (80. S. Hošík [-] ) - C. Ťulpa [-] (75. R. Obadálek [-] ) , M. Bartoš [-]

ŽK: 65. J. Kolínek - 53. L. Baklík .
Hráči zápasu: I. Mrviš , M. Šebák .
Místo: Jestřabí. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.