6:1
(2:0)
51. M. Češka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Meřič" doma převálcovala Vamberk


Branky


17. J. Plšek , 31. T. Rezek , 49. J. Fiala , 60. J. Plšek , 73. J. Plšek , 76. Z. Roubal - 51. M. Češka (p.)
18

Domácí chtěli napravit vysokoup porážku z posledního kola. Hostům chyběli důležití hráči včetně zraněného kapitána Michala Šroma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli zářil Tomáš Rezek

Úvod zápasu se hrál hlavně mezi vápny. Do první šance se dostali hosté, když se Martin Čéška z levé strany prodral až k malému vápnu, svůj průnik však nedokázal zakončit dostatečně razantně a Frynta bez problémů míč schoval do rukavic. Domácí se do první větší šance dostali ve 12. minutě,  když Lukáš Baše po svém průniku poslal křížnou přihrávku na Tomáše Rezka. Jeho střelu, ale dokázala hostující obrana zblokovat. 

 

Skóre se poprvé měnilo v 16. minutě. Z práve strany přišel přetažený balon na zadní tyč, už se zdálo že skončí v autu, ale rychlonohý Tomáš Rezek ho ještě ve hřišti stihl vrátit na úroveň malého vápna kde čekal Jan Plšek, který bez problémů míč uklidil za Klofandova záda. Vamberk chtěl odpovědět vzápětí, ale dalekonosná střela Jana Kotyzy minula Fryntovu branku. Hosté měli po chvili další šanci, když kombinaci z levé strany zakončoval Martin Čéška, jeho střela však mířila na prostředek brány a nenadělala Fryntovi problémy

 

Ve 31. minutě po krásném "ťukesu“ Plška a Bašeho,  druhý jmenovaný naservíroval míč Rezkovi před odkrytou branku a bývalý ligový hráč se nemýlil. Do poločasu měli domácí ještě dvě šance, ani jedna z nich však gólem neskončila. Těsně před koncem první půle přišla pro Vamberk další rána, když za tvrdý skluz dostal červenou kartu Zdeněk Tobiška. 

 

 

Druhý poločas byl již v režii "Meřiče"

Domácí vstoupili do druhé půli skvěle. Už ve 48. minutě po krásné křižné přihrávce Rezka zvyšoval na 3:0 umístěnou střelou na zadní tyč Josef Fiala. Hosté na úvodní branku druhé půle reagovali v 50. minutě, když ránou pod břevno proměnil pokutový kop Martin Češka. Proměněná penalta Vamberk na chvíli "nakopla". V 54. minutě aktivní Češka zkusil střelu z dálky. Ta byla zblokována domácí obranou. Stejný hráč z následujícího rohového kopu hlavičkoval těsně vedle.

 

To však bylo od hostů vše a iniciativu převzali opět domácí. V 56. minutě neunávný Rezek poslal další centr do vápna na který Klofanda nedosáhl a míč se dostal až k Plškovi, který z těžké pozice branku netrefil. O tři minuty později se už domácí mohli opět radovat. Václav Slánský vyvezl míč po levé straně hřiště narazil si s Plškem a poté mu míč naservíroval před prázdnou branku a domácí kanonýr mohl slavit druhý gól v zápase. V 72. minutě už to bylo 5:1, když se míč po rohovém kopu dostal ke střídajícímu Jakubu Tomáškovi, který poslal prudký centr do vápna, Ten si našel nikdo jiný, než Jan Plšek a hlavou zkompletoval hattrick. Domácí byli stále při chuti a na konečných 6:1 upravoval v 75. minutě Zdeněk Roubal, ke kterému se odrazil míč po střele Vejpravy a domácí záložník bez problémů uklidil míč do sítě.

 

Další branky diváci už neviděli. České Meziříčí tak dle tipu trenéra Patrika Havla napravilo porážku z minulého kola a stále drží krok s prvními týmy tabulky. Vamberk se naopak propadl na 12. příčku.



Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
Horký David, vedoucí mužstva: Po dvou prohrách v řadě bylo záhodno opět bodovat, obzvláště doma. Předzápasová debata měla určitě smysl. Zpět byl respekt k soupeři, pokora, bojovnost a nasazení. Šli jsme si trpělivě za výhrou a dávali góly po krásných kombinacích. Poděkování mladému hlavnímu rozhodčímu, který zvládl utkání z přehledem a Lukáši Provazníkovi, kterého jsme museli z pozice náhradníka obětovat na post AR2, kvůli zranění delegovaného pomezního rozhodčího a nemožnosti nasadit klubového rozhodčího z domácích řad.

TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: Věděli jsme že nás nečeká lehký zápas. Domácí nás předčili po všech stránkách a ke všemu nás srazila ČK ke které se nebudu vyjadřovat,která dle všech zúčastněných neměla být. Domácí toho ve 2 he části plně využili a zaslouženě vyhráli. Nám nezbývá než důstojně dohrát podzim a plně se soustředit na jaro.



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Vejprava [-] (83. M. Němeček [-] ) , L. Baše [-] (83. M. Sekyra [-] ) , T. Havel [-] (71. T. Krajňák [-] ) , J. Fiala [-] , T. Rezek [-] (71. J. Tomášek [-] ) , L. Hlavsa [-] , Z. Roubal [-] , J. Tomášek [-] , V. Slánský [-] , J. Plšek [-] (83. L. Vlášek [-] )

TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] - Z. Tobiška [-] , J. Kotýza [-] (59. T. Hájek [-] ) , O. Mráz [-] , D. Hamerský [-] , P. Šimeček [-] (71. M. Cit [-] ) , M. Češka [-] , P. Brandejs [-] , D. Trejtnar [-] (71. T. Králík [-] ) , M. Sokol [-] , M. Malý [-]

ŽK: 68. T. Havel - 30. J. Kotýza , 69. D. Hamerský , 69. O. Mráz . ČK: 46. Z. Tobiška .
Počet diváků: 95.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:55
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:31
Michal Švorc

Expert: Patrik Havel
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání v každém ročníku padá spousta branek. Oba týmy dokáží letos branky dostat ale také je nastřílet. Vyhrají však domácí, kteří si tím mohou udobřit své fanoušky.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 11:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:22

Tip: výhra domácích