Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 10:15

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si v domácím prostředí poradila s Lípou


9

Ambiciózní béčko hradecké Slavie vstřelilo 6 branek i ve druhém zápase sezóny. Tentokrát to odnesla Lípa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia se dostala do vedení už ve čtvrté minutě

Vstup do utkání vyšel domácím na výbornou. Už ve 4. minutě zakončoval do prázdné brány po nádherné kombinaci útočník Dominik Václavíček.

 

Slavia si vypracovala další dvě velké šance, které ovšem nedokázala proměnit. Hosté z Lípy skórovali hned z jejich první velké šance, když V 16. minutě dokázal Erik Charvát využít nedůrazu domácí obrany v pokutovém území a srovnal na  1 : 1. Vyrovnávací gól domácí nesrazil a stále diktovali tempo hry. Ve 28. minutě se střelou zpoza pokutového území prosadil kapitán domácích Jakub Lán a Slavia opět vedla. 

 

Žádná další akce gólově neskončila a týmy tak odchzely do šaten za stavu  2 : 1 pro domácí. 

O výsledku utkání rozhodl střídající David Veselý.

Druhý poločas již byl plně v režii domácích. Slavia na hřišti dominovala, ale jejich pokusy ztroskotávaly na gólmanovi Lípy Patriku Janečkovi. 

 

Zápas zlomil až příchod střídající Dominika Veselého, který se nejprve v 72. a 76. minutě trefil hlavou. Na jeho dvě trefy navázal obránce Ondřej Pulkrábek, který v 80. minutě dokázal zakončit svůj prúnik. V 85. minutě z přímého kopu dovršil svůj hattrick Dominik Veselý a domácí vedli 6 : 1.  

 

Slávia zvládla i svůj první domácí zápas a je zatím 100%-ní. Lípa naopak na první body stále čeká.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: První domácí utkání jsme začali výborně a po krásné akci až do prázdné branky jsme se ujali vedení. Bohužel jsme nevyužili další šance a naopak ojedinělý útok po našem nedůrazu skončil brankou v naší síti. Do poločasu jsme získali vedení zpět díky střelbě ze střední vzdálenosti. V druhém poločase pokračoval náš festival neproměňování šancí, který zlomil až 3 brankami střídající David Veselý. Utkání jsme měli vyhrát určitě větším rozdílem.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: Domácí tým ukázal svoje kvality ve všech řadách a zaslouženě zvítězil. Naše mužstvo dokázalo vzdorovat pouze do 70-minuty. Slavia poslala do hry nové hráče a ti nás rozebrali jako " merkur". Děkuji hráčům za bojovnost, na domácí to však nestačilo.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
J. Moník [-] - M. Brázda [-] (74. Š. Derner [-] ) , M. Klicnar [-] , J. Franc [-] , O. Pulkrábek [-] , J. Lán [-] , P. Chlumecký [-] , F. Buchwald [-] (74. T. Kašpar [-] ) , J. Linhart [-] (63. J. Mukařovský [-] ) , D. Václavíček [-] (63. D. Veselý [-] ) , M. Poláček [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - V. Bartoš [-] , E. Charvát [-] , L. Kapucián [-] , M. Horák [-] , V. Kapucián [-] (63. M. Škop [-] ) , D. Mondík [-] , M. Kozel [-] , O. Karlík [-] , M. Brzokoupil [-] , T. Sikora [-]

ŽK: 43. M. Poláček , 44. F. Buchwald , 45. P. Chlumecký , 56. M. Klicnar , 56. J. Moník , 75. J. Lán .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janota Josef - LUKES Jan, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Lukáš Zrůst
Tip experta: výhra domácích

Slavia, jakožto horký favorit soutěže si doma s Lípou poradí a řekl bych, že i větším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích