T. Hampl 67.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Jičína odvezla tři body z Dolní Kalné


Branky


67. T. Hampl - 33. M. Vacek , 89. A. Nálevka
3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil, trenér: "Úvodní mistrovské utkání se nám vůbec nepovedlo. Hráli jsme bez patřičného nasazení, prohrávali většinu soubojů, byli neskutečně ztrátoví, pomalí, nesebevědomí, bez tahu na branku a až na drobné výjimky se vůbec nedostali do zakončení. To mělo charakter spíše propagačních střel. O body se musí hrát úplně jinak. Spoustu sil a energie nám asi sebrala i Porcinkule v sousedním Hostinném. Hosté byli fotbalovějším, i přes řadu mladíků v sestavě takticky vyspělejším týmem a vyhráli zcela zaslouženě."

SK Jičín B
Jaroslav Řeháček, trenér: "Zápas se nám opravdu povedl, když jsme domácí tým k mnoha šancím nepustili. Naopak my jsme si jich vytvořili dostatek a dvě z toho proměnili. Když budeme takto pokračovat, tak body do tabulky budou jistě přibývat. Je potřeba pochválit mladé hráče Adama Nálevku a Jirku Matějku, kteří odehráli vynikající zápas. Spolehlivě zachytal novic v naší brance Adam Skořepa."



Sestavy


FK Dolní Kalná
A. Scharm [-] - Z. Tauchman [-] , V. Dressler [-] , M. Zilvar [-] , Š. Drinka [-] (60. L. Kalenský [-] ) , T. Hampl [-] , M. Bartoš [-] (46. J. Jiřička [-] ) , L. Strnádek [-] , M. Stránský [-] , T. Navrátil [-] , M. Tauchman [-]

SK Jičín B
A. Skořepa [-] - L. Kanaval [-] , M. Glos [-] (65. O. Bodlák [-] ) , M. Vacek [-] , J. Matějka [-] , A. Nálevka [-] , J. Novák [-] (46. M. Louda [-] ) , T. Klaban [-] , D. Čeřovský [-] , J. Řeháček [-] , V. Štěpánek [-]

ŽK: 66. V. Štěpánek .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Vlachý Michal - PRŮCHA Petr, WIESNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Pavel Vysuček
Tip experta: výhra domácích

Kalná je doma silná a nepříjemná. Tým z Jičína proto porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích