J. Balcar 45. (vl.)
D. Dědeček 65.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice si doma poradily s rezervou Trutnova


Branky


45. J. Balcar (vl.) , 65. D. Dědeček - 41. V. Valášek
15

Branka Dědečka rozhodla o zisku tří bodů pro domácí Třebechovice. Rezerva Trutnova, byť v utkání vedla, nakonec odjela s prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěrečná pětiminutovka první půle určila skóre

Na gól v Třebechovicích se čekalo poměrně dlouho. Když už se zdálo, že oba týmy půjdou na přestávku za bezbrankového stavu, trefil se ve 41. minutě trutnovský Valášek a těsně před pauzou, díky vlastnímu gólu hostů, domácí vyrovnali. 

Rozhodl Dědeček

Ve druhém poločase chtěly oba týmy strhnout skóre na svoji stranu. Rozhodnutí nakonec padlo v 65. minutě, kdy domácí Dědeček únikem po brankové čáře a zakončení z ostrého úhlu překonal Hofírka. Třebechovice pak vedení udržely a připsaly si důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí: "Vyrovnané utkání, šance na obou stranách, hosté se ujali vedení ve 41., ve 45+1' ovšem vyrovnal Martin Bíl, jehož střelu ještě tečoval hostující obránce. Půle 1:1. Ve druhé půli rozhodl zápas Dominik Dědeček únikem po brankové čáře a střelou z ostrého úhlu - 2:1."

MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Na hřišti Třebechovic jsme se opět příliš nepředvedli. V první půli se hrál vzhledem k terénu a počasí fotbal jen velmi těžko, přesto jsme si dokázali vytvořit několik šancí, avšak v síti skončila jen jedna. V nastavení jsme si navíc při odkopu sami nešťastně vstřelili vlastní gól. Začátek druhé půle nám utekl, tak jsme se zbrkle uchýlili k odkopávání a na 20 minut vyklidili soupeři střed pole, čehož dokázal využít. Poslední dvacetiminutovka už sice opět patřila nám, ale k vyrovnání to nevedlo."



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - I. Kokhanskyi [-] (75. Z. Sehnal [-] ) , J. Krejcar [-] , M. Bíl [-] , D. Šedivý [-] (60. D. Petřík [-] ) , J. Želízko [-] (89. M. Šedina [-] ) , D. Dědeček [-] , M. Věříš [-] , V. Kotal [-] , R. Bíl [-] (60. K. Jánský [-] ) , F. Ježek [-]

MFK Trutnov B
M. Hofírek [-] - T. Groer [-] , P. Makovský [-] , P. Křížek [-] - V. Valášek [-] , D. Sobol [-] , J. Balcar [-] , M. Jirousek [-] - Š. Landa [-] , P. Doubic [-] - J. Herout [-]

ŽK: 16. M. Věříš , 30. I. Kokhanskyi , 45. D. Šedivý , 61. D. Dědeček - 32. Š. Landa , 52. J. Balcar . ČK: 86. J. Balcar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kánská Blažena - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Dominik Palm

Expert: Dominik Flígr
Tip experta: remíza

Týmy, které mají v této sezoně po dvou remízách, přidají tento víkend další.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích