3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec porazil Libčany


Branky


15

Libčanům se stále nedaří a nedokázaly bodovat ani v Červeném Kostelci

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení dostal domácí Havlíček

První branka utkání přišla už v 7. minutě, kdy se dokázal prosadit zkušený obránce Karel Havlíček. 1:0.

 

Hosté z Libčan byli po většinu času častěji na míč, ale domácí byli mnohem produktivnější a prosazovali se ze standartních situací. Ve 43. minutě přidal druhou branku Červeného Kostelce Dominik Vejman. 2:0. Do kabin šli tak veseleji domácí hráči.

Pojistku přidal domácí Škoda

I v druhém poločase měli častěji míč na svých kopačkách hostující hráči, dobře kombinovali a tlačili se za vstřelením kontaktní branky, ale finální fáze jim nevycházela podle jejich představ. Domácí čekali na svoji šanci a ta přišla v 62. minutě, kdy hostujícího brankáře Tošovského překonal Jan Škoda, který upravil na konečných 3:0.

 

Čevrený Kostelec si výhrou upevnil pozici ve středu tabulky. Za to Libčany se stále neodlepily od spodku a jejich bodové trápení pokračuje.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Pavel Barták (vedoucí mužstva): "I když působili hosté opticky lepším dojmem, tak produktivita našich hráčů utkání rozhodla."

SK Libčany
František Bárta (sekretář): "Co je nám platná větší fotbalovost, když tři rohy domácích znamenaly tři góly v naší síti."



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] (86. P. Kratěna [-] ) , J. Škoda [-] , K. Havlíček [-] (78. D. Hála [-] ) , L. Hlava [-] , D. Vencl [-] , J. Čejchan [-] (46. J. Hundák [-] ) , D. Hlava [-] (82. P. Prokop [-] ) , M. Srkal [-] (82. J. Malina [-] ) , P. Bárta [-] , D. Vejman [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Novotný [-] , M. Václavíček [-] (46. M. Peš [-] ) , A. Chromek [-] , M. Hofman [-] (46. P. Čihák [-] ) , M. Holubec [-] , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] (46. J. Mokrý [-] ) , J. Semerák [-] , F. Havrda [-] , J. Hušek [-] (61. J. Kocour [-] )

ŽK: 44. D. Petrů , 61. D. Hlava , 84. P. Středa , 87. D. Vejman - 60. M. Holubec .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: TUREK Jiří - PILNÝ Marek, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: výhra domácích

Tým Libčan už by nejspíš rád opustil místa ve spodní části tabulky. Ale porazit Červený Kostelec na svém hřišti, není nic snadného. Těsná výhra domácích a nebo nám vítěze zápasu objasní až penalty.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza