Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř zvítězila ve Vysoké


Branky


15

Jaroměř zvítězila potřetí v řadě. Tentokrát na půdě Vysoké a celek trenéra Exnara postupně stoupá tabulkou. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Pohořálek otevřel skóre zápasu už ve 2. minutě

Na první branku se opravdu nečekalo dlouho. Už ve 2. minutě poslal hosty do vedení Aleš Pohořálek. 0:1

 

Domácí odpověděli ve 20. minutě. Na centr z pravé strany si naskočil Josef Homolka a hlavou překonal hostujícího brankáře Červenku. 1:1. Vyrovaný stav vydržel jen tři minuty. Ve 23. minutě totiž centr hostujícího Votrubce zakončil akrobaticky Zdeněk Kocourek, na jehož povedené zakončení byl brankář Pavliš krátký. 1:2.

 

Ve 35. minutě opět zafungovala stejná spolupráce Jaroměře. Votrubec našel za obranou Zdeňka Kocourka, který povedeným lobem překonal brankáře Pavliše a zvýšil na rozdíl dvou branek. 1:3. Takto skončila i první půle. 

Domácí zápas nevzdali

Ve druhém poločase se domácí snažili dohnat dvoubrankovou ztrátu a postupem času začínali být aktivnějším týmem. Utkání zdramatizovali v 75. minutě, když Milan Ujec dorazil v pokutovém území střelu svého spoluhráče. 2:3.

 

Poté se až do samotného závěru tlačila Vysoká za vyrovnáním. Na pomoc se vydal v nastaveném čase i brankář Pavliš, ale střídající Miloš Exnar v závěru utekl a pečetil výhru do prázdné branky. 2:4. 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Zápas jsme si prohráli už v prvním poločase. Jaroměř se lépe pohybovala, dobře kombinovala a měla rychlý přechod do útoku, hlavně po svojí pravé straně. My jsme se nemohli dostat do zápasu. Možná to bylo i vlivem obdržené branky už ve 2. minutě. Sice se nám podařilo vyrovnat, ale nepoučíme se a vzápětí inkasujeme. To hosty uklidnilo a do poločasu jdou do dvoubrankového vedení. V druhé půlce jsme převzali iniciativu, ale vyrovnat se nám už nepodařilo."

FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Sehráli jsme výsledkově a zejména herně velmi povedený první poločas, který okořenil krásným gólem Kocourek. Po změně stran byli od 60. minuty domácí lepším týmem, zjednodušili hru a povedlo se jim snížit, čímž vytvořili zápletku pro poslední minuty. Stejně jako minulý týden jsme však při závěrečném tlaku domácích skórovali do opuštěné branky a zápas tak definitivně rozhodli. Vysoká posunula kvalitu svého týmu výrazně nahoru, získané body nás tak nesmírně těší."



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - T. Prorok [-] , L. Müller [-] , J. Mikušík [-] , P. Kafka [-] - J. Homolka [-] (63. P. Veverka [-] ) , F. Jarosz [-] , M. Haken [-] (40. T. Březina [-] ) , R. Růžička [-] - O. Ujec [-] , M. Ujec [-] -

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Michálek [-] , A. Pohořálek [-] (85. J. Kudrnáč [-] ) , Z. Kocourek [-] , D. Valášek [-] , J. Bano [-] (68. M. Exnar [-] ) , D. Votrubec [-] , R. Gorol [-] , J. Poděbradský [-] , J. Podolník [-] , O. Častvaj [-] (68. R. Beran [-] )

ŽK: 27. J. Mikušík , 28. P. Kafka - 80. M. Exnar , 86. D. Votrubec . ČK: 90. P. Kafka .
Hráči zápasu: Z. Kocourek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MATULA Pavel - STIEBER Filip, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Ivan Kosyak
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané utkání, které skončí remízou a bonusový bod si odveze Jaroměř.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů