0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:30

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec vyhrál na penalty v Červeném Kostelci


Branky


12

V utkání mezi Červený Kostelcem a Chlumcem branka nepadla, a tak o vítězi musely rozhodnout až penalty.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Červený Kostelec měl výborný start do souteže, ale po senzačním obratu z 0:3 na 4:3 doma s Jičínem se jim už tolik bodově nedaří. Za hosty nastoupila i nová posila v útoku, a to Jiří Dítě, který přišel z Jičína.

 

I přes snahu obou celků první poločas branku nenabídl, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Ani v závěru branka nepadla

Ani v druhé půli se dvě stě přihlížejících diváků nedočkalo branky. Změnit bezbrankový stav mohli hosté v závěru utkání, ale velkou příležitost dokázali domácí hráči zablokovat. O vítězi musely tedy rozhodnout až pokutové kopy. Zajímavostí utkání bylo, že chlumečtí za devadesát minut ani jednou nestřídali.

Bod navíc si připsal Chlumec

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté z Chlumce a berou tak druhý bod. Červený Kostelec prohrál na penalty podruhé v řadě. Za to Chlumci se v penaltách daří. Je to jejich třetí výhra po pokutových kopech v tomto ročníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Pavel Barták (vedoucí mužstva): "Pro nás vydřený bod s kvalitním soupeřem. Chlumec si bod navíc zasloužil minimálně za šanci dvě minuty před koncem, kdy jsme padáním do střel zabránili jasnému gólu. Za bod jsme pokorní."

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "K utkání jsme cestovali s touhou bodovat. ale dnes je pro nás remíza málo. Měli jsme utkání po většinu času pod kontrolou, vytvořili si herní převahu a v závěru i dvě 100% šance, ale bojovní domácí vydrželi bránit až do konce, bonusem je tedy alespoň bezchybná exekuce penalt. Pozitivem je určitě druhá nula na kontě obdržených branek, dobrý herní projev, zapracování nových hráčů a kolektivní výkon, negativem chování některých domácích "diváků" kazících hezkou atmosféru nového areálu."



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - M. Frýba [-] (46. J. Hundák [-] ) , J. Škoda [-] , M. Srkal [-] , P. Kratěna [-] (77. D. Hála [-] ) , J. Čejchan [-] , L. Hlava [-] , D. Petrů [-] , D. Vejman [-] , P. Bárta [-] , J. Malina [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - V. Doležal [-] , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , J. Novotný [-] , J. Dítě [-] , O. Žahourek [-] , J. Vopátek [-] , L. Pánek [-] , O. Jansa [-]

ŽK: 58. J. Malina .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šob Aleš - TREJBAL Adam, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Hlava
Tip experta: výhra domácích

U nás doufám, že porazíme silný Chlumec nad Cidlinou a napravíme domácí ztrátu s Rychnovem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů