2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 14:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec porazil Hořice na penalty


Branky


12

Bojovné utkání skončilo nerozhodně, a tak přišly na řadu penalty, ve kterých byl Chlumec úspěšnější.

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Hartman

Úvod utkání byl opatrný a na obou stranách bylo k vidění řada zbytečných ztrát ve finální fázi. V 8. minutě zakončoval v dobré pozici hostující Havrda, ale branku přestřelil.

 

Častěji na míči byli domácí. Hosté hráli ze zatažené obrany a snažili se podnikat rychlé výpady vpřed. Diváci však mnoho brankových příležitostí neviděli.

 

Ve 23. minutě našel domácí Kučera J. krásnou přihrávkou za obranu nabíhajícího Jakuba Hartmana, který svůj únik zakončil přesně a prostřelil brankáře Krejčího. 1:0.

 

Do konce poločasu se nic dalšího nestalo, a tak Chlumec vedl o jednu branku.

Za hosty vyrovnal Pečenka

Hned ve 48. minutě mohli hosté srovnat. Drozd D. vyslal do úniku bratra Pavla, ale ten v dobré pozici minul domácí branku.

 

V 59. minutě dostal míč za obranu chlumecký Veselský, která postupoval sám na brankáře Krejčího, ale ten jeho šanci zneškodnil.

 

V 64. minutě se k přímému kopu postavil hořický Jiří Pečenka a povedenou ranou na vzdálenější tyč prostřelil domácího brankáře Kukala a srovnal stav utkání. 1:1.

 

Jen o chvilku později pálil na druhé straně nebezpečně Kučera J., ale Krejčí jeho střelu vyrazil. V 79. minutě hlavičkoval hostující kapitán Dominik Palm jen těsně mimo Kukalovu branku. V 86. minutě mohl strhnout vítězství na stranu Chlumce Jiří Kučera, ale jeho střela z dobré pozice se mezi tři tyče nevešla.

 

V 89. minutě hlavičkoval domácí Žahourek z malého vápna, ale jen do náruče brankáře Krejčího. V nastaveném čase se do obrovské šance po centru Drozda D. dostal hořický Pečenka, ale hlavou trefil jen tyč domácí branky. Když ani tato akce nepřinesla rozhodnutí, tak musely následovat pokutové kopy.

Bod navíc si připsal Chlumec

Jelikož všichni domácí střelci byli stoprocentní a chlumecký Kukal jednu penaltu zlikvidoval, tak se z druhého bodu radovali hráči domácích.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Dnešní utkání se hodnotí těžce, náš výkon byl totiž diametrálně odlišný od našeho vystoupení na Slavii HK-většinu zápasu jsme odehráli bez pohybu, vázla kombinace, míč jsme často předržovali a v nasazení jsme se soupeři vyrovnali až po důrazné rozmíšce s rozhodčími. Přesto dnes musíme být spokojeni s vyválčeným bodem a tím bonusovým za bezchybné penalty, 3 jsme si nezasloužili. Kaňkou je zranění Mrázka, který má přetržené vazy v kotníku, po faulu bez míče pouze za ŽK mu soupeř ukončil podzim! "

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Vyrovnané utkání gradovalo v závěru. Obě mužstva chtěla vyhrát a šance se střídaly na obou stranách. Tu největší měl na hlavě v nastavení Pečenka, ale trefil jen tyč. Remíza je zasloužená a tak je velice nespravedlivé, že jedno mužstvo bere bod navíc. Dokdy ještě tento nesmysl????"



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Veselský [-] , J. Mrázek [-] (46. P. Staněk [-] ) , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , F. Jelínek [-] , J. Vopátek [-] , O. Žahourek [-] , L. Pánek [-] , J. Ludvík [-] (46. O. Jansa [-] ) , J. Věříš [-]

TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - P. Kuneš [-] , J. Pečenka [-] , P. Drozd [-] , Z. Nečesaný [-] (62. J. Šedivý [-] ) , D. Drozd [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] , P. Palm [-] , J. Havrda [-] , M. Bango [-] (72. A. Vávra [-] )

ŽK: 54. L. Kukal , 76. J. Veselský - 14. Z. Nečesaný , 41. D. Pour , 75. P. Kuneš , 89. P. Drozd .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Suchý Aleš - NĚMEČEK Josef, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Roman Zajíček
Tip experta: výhra domácích

Hořice jsou kvalitní dopředu, ale na Chlumec a jejich nasazení to stačit nebude. Výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích