2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice si připsaly premiérové vítězství v Mýtě


Branky


67. J. Mašek , 79. L. Chmelík - 30. Š. Huttr , 33. Š. Huttr , 44. M. Engl , 68. Š. Huttr
17

Radnicím se v prvním poločase vydařila zejména poslední 15 minutovka, kdy domácím vstřelili tři rychlé góly. Po přestávce se ve střílení branek pokračovalo na obou stranách, což mělo za následek stav na konci zápasu 4-2 pro hosty. Radnice tak zvítězily vůbec poprvé v sezóně a odlepily se ode dna tabulky, kde jsou nyní o skóre právě před Mýtem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Herní převaha byla od začátku utkání na straně hostů, kteří dobře kombinovali, více drželi balón a vyměňovali si přesné přihrávky. Ve 14. minutě zajel do protihráče domácí Matouš a od rozhodčího viděl žlutou kartu. O několik minut později ho na druhé straně napodobil Kabát, který rovněž obdržel kartu. Hosté několik dobrých šancí neproměnili, zatímco domácí jednou nebezpečně zahrozili ze standardní situace. Bezgólovou půlhodinu přerušil až hostující Huttr, který se prosadil po rychlé akci na několik dotyků. Ve 33. minutě po podobné akci zvýšil Huttr na 2-0 a přidal svou druhou branku v zápase. Hosté byli při chuti a ve 44. minutě to potvrdili, po prudské střele do břevna se míč odrazil k Englovi a ten ho hlavou uklidil do odkryté brány. 

Šimon Huttr dokončil hattrick

V druhém poločase už to nebylo jen o jednom týmu a gólově se prosadili i domácí. V 67. minutě se po chybě hostující obrany dostal k balónu Mašek a snížil na 1-3. Hosté zareagovali okamžitě, o minutu později sehráli krásnou rychlou akci z levé strany, hráči si vyměnili několik přesných přihrávěk a celou akci zakončoval Huttr, jenž zkompletoval hattrick a zvýšil na 4-1. Poté se hra trochu zklidnila, hosté si byli vědomi dvougólového náskoku a zbytečně se nikam netlačili, zatímco domácí se snažili vstřelit další branky. V 79. minutě se aktivita Mýta vyplatila a Chmelík upravil skóre na 2-4, nicméně na prohře domácího celku to nic nezměnilo. Radnice vyhrály první zápas v sezóně a posunuly se na předposlední místo, kde vystřídaly právě Mýto. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Stejně jako soupeř jsme před zápasem věděli, že nás čeká důležitý zápas. Bohužel jsme první poločas vůbec nezvládli, rozhodla kvalita Radnic, které byly posíleny o několik hráčů z A týmu. My jsme dokázali v druhém poločase pouze snížit a hosté nás už do dalších šancí nepustili. I když se kluci snažili a bojovali, tak to bohužel dnes na body nestačilo.

TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: Dobře jsme si byli vědomi skutečnosti, jak je pro nás utkání důležité. V prvním poločase jsme předvedli výborný výkon a vstřelili 3 branky. Po přestávce už nebyla hra v takovém tempu, dost se bojovalo a prosadili se i domácí. Musím pochválit celý tým, dnes jsme podali velmi dobrý výkon a zaslouženě jsme získali 3 body.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Světlík [-] , M. Lenk [-] (70. P. Nový [-] ) , D. Mátl [-] (53. V. Procházka [-] ) , T. Vonášek [-] - D. Hlaváček [-] , J. Valenta [-] (61. J. Pelnas [-] ) , P. Bejček [-] , D. Kocna [-] (46. Š. Končal [-] ) - M. Smíšek [-] , J. Mašek [-] (70. L. Chmelík [-] ) -

TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - V. Melich [-] , P. Kabát [-] , M. Svoboda [-] (83. D. Jonák [-] ) , Š. Huttr [-] , D. Fencl [-] , T. Kroc [-] , P. Kočka [-] , J. Kesner [-] (78. J. Štrunc [-] ) , M. Engl [-] (61. J. Smeták [-] ) , L. Aubrecht [-]

ŽK: 14. M. Matouš - 29. P. Kabát , 77. M. Svoboda .
Hráči zápasu: D. Fencl , Š. Huttr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOŘAN Josef - ŠKARDA Jiří, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Miroslav Brýla
Tip experta: remíza

Tady bych tipl remízu. Utkání bude vyrovnané a plné osobních soubojů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza