4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov zvítězil a opět udržel čisté konto


Branky


17

Touškov v posledním domácím zápase prohrál, a tak měl co napravovat. V prvním poločase si lépe vedl domácí tým, který si vypracoval dvougólový náskok po brankách Šimiceho a Zahradníka. Hosté svoje šance nevyužili a po přestávce byli opět produktivnější domácí, kteří přidali další dvě branky. Touškov si dokráčel pro jednoznačné vítězství 3-0 a získal 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládli lépe domácí

Úvod utkání byl poměrně vyrovnaný, obě mužstva zahrozila z několika akcí, ale vedoucí branku to nepřineslo. V 15. minutě se po závaru v pokutovém území Úněšova dostal k míči Šimice a následně propálil gólmana soupeře. Úněšov nesložil zbraně a rychlými útoky se snažil o vyrovnání, jeho akce však postrádaly větší přesnost a lepší zakončení. Ve 30. minutě zajel do protihráče hostující Marek Mižár a za svůj faul obdržel žlutou kartu. Zvyšující se tlak hostujícího týmu utnul ve 43. minutě domácí Zahradník, který se objevil ve výborné pozici a vstřelil druhou branku Touškova. Domácí vyhráli první poločas poměrem 2-0.

Touškov přidal další dvě branky

V druhé půli už zápas nebyl tak vyrovnaný a převaha byla na straně domácích, kteří určovali tempo hry a soupeře drželi zkrátka. V 52. minutě zfauloval jednoho z domácích hráčů Hlous a za svůj přečin dostal žlutou kartu. O dvě minuty později se žlutilo opět na straně Úněšova, když to s agresivitou přehnal Škopek. V 65. minutě domácí sehráli pěknou akci, pěknou přihrávku obdržel Trsek a překonal hostujícího brankáře potřetí. Zbytek zápasu se už spíše dohrával, Touškov soupeře do ničeho nepouštěl a hlídal si pohodlný náskok. V 86. minutě upravil ještě skóre zápasu na 4-0 střídající Foltýn. Touškov domácí zápas zvládl a udržel čisté konto podruhé za sebou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Hosté z Úněšova s námi drželi krok pouze v úvodu utkání, nevyužili však svoje šance a postupně působili víc a víc nervózně. Naopak nás uklidnila branka v 15. minutě, kterou po závaru vstřelil Andy Šimice. Před koncem poločasu nás hosté zatlačili, dobře napadali a jejich tlak opět sílil. Jejich snahu zchladil gólem do šatny Honza Zahradník. V druhé půli jsme určovali tempo hry my a přidali jsme v 65. minutě i třetí branku, když se trefil David Trsek. Definitivní potvrzení na 4-0 přidal střídající Pavel Foltýn.

TJ Slavia Úněšov
Jakub Mižár, trenér: Domácí zaslouženě zvítězili. Naše hra směrem dopředu byla špatná. Máme s tím dlouhodobě problémy. Ale to, co předváděli rozhodčí Kostelník s Krňoulem, se jen tak nevidí. Nechápu, jak je někdo může nechat řídit fotbalové utkání. To je jedna velká komedie a tragédie zároveň.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - F. Půta [-] , D. Trsek [-] (78. O. Sládek [-] ) , O. Karbusický [-] (83. P. Foltýn [-] ) , J. Zahradník [-] , L. Hodek [-] , P. Havel [-] , Z. Rolko [-] , P. Vyšata [-] (72. O. Strnad [-] ) , D. Fajer [-] , A. Šimice [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - P. Nechutný [-] (83. J. Mikeska [-] ) , Z. Škopek [-] (86. L. Střeleček [-] ) , P. Hanzlíček ml. [-] , D. Vávra [-] , M. Mižár [-] (66. J. Riant [-] ) , Z. Hlous [-] , Z. Kasýk [-] (66. M. Nemček [-] ) , T. Janda [-] , R. Šváb [-] , M. Hlous [-]

ŽK: 30. M. Mižár , 52. Z. Hlous , 54. Z. Škopek , 70. M. Nemček .
Hráči zápasu: A. Šimice , D. Trsek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kostelník Lumír - TOMŠÍČEK Vojtěch, KRŇOUL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Miroslav Brýla
Tip experta: výhra domácích

Touškov patří mezi nejlepší týmy soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích