3:1
(2:0)
72. T. Janda (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást doma opět naplno bodoval


Branky


11. R. Pour , 22. R. Pour , 62. P. Švajcr - 72. T. Janda (p.)
18

Chrást si i v druhém domácím zápase připsal 3 body. Domácí šli po brankách Poura rychle do vedení a v druhém poločase vstřelili ještě další branku. Hosté se zejména ve druhé půlce snažili s utkáním něco udělat, ale jejich šance zlikvidovala pozorná obrana domácích. Úněšov se snižující branky dočkal, ale další góly už stačit nepřidal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas opanovali domácí

První desetiminutovka nám představila vyrovnanou hru, oba týmy jako by přesně věděly, co od toho druhého čekat. V 11. minutě sehrál domácí tým pěknou akci z levé strany a po přesném centru Chládka se prosadil přesnou střelou k tyči Pour. Ve 22. minutě chytře vracel míč na malé vápno Švajcr a byl to znovu Pour, jenž skluzem dorazil balón do brány. Domácí útočník byl opravdu při chuti a dokonce mohl zkompletovat hattrick, jeho pěkný pokus však na poslední chvíli zachránil z brankové čáry hostující obránce. Úněšov na vývoj skóre nedokázal adekvátně zareagovat a do zápasu se v prvním poločase moc nedostával, když už si hostě vypracovali nějaké šance, tak je domácí obrana zlikvidovala. První půlka patřila jasně domácím a do šaten se šlo za stavu 2-0.

Ve druhé půlce domácí spálili několik vyložených šancí

Do druhé půlky vstoupili aktivněji hosté, dobře kombinovali a snažili se s výsledkem něco udělat. Domácí tým se ocitl pod tlakem, ale dobře fungující obrana soupeři nic vážnějšího nedovolila. Od 60. minuty převzali otěže zápasu domácí a během několika minut si vypracovali několik tutovek. Ve dvou případech hráči Chrástu neuspěli v samostatném úniku na gólmana, o chvíli později Chládek pěknou střelou z vápna trefil tyč. Gólem skončila až šance z 62. minuty, kdy se po pěkné kombinaci Vitouše se Švajcrem prosadil druhý jmenovaný a poslal svůj tým do vedení o tři branky. V 71. minutě dostal zbytečnou žlutou kartu hostující Marek Mižár a jelikož to byla jeho druhá v zápase, tak musel opustit hřiště. Úněšov ani v oslabení nesložil zbraně a v 72. minutě se po nedovoleném zákroku domácího hráče pískala penalta, kterou následně proměnil Janda. Poslední dvacetiminutovka už se víceméně dohrávala v režii domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: V úvodu zápasu měl soupeř více ze hry, ale nám se jako prvním podařilo skórovat. Přidali jsme druhou branku a to jsme ještě neproměnili několik vyložených šancí, po kterých jsme mohli jít do šaten za vyššího náskoku. V druhé půlce nás opět Úněšov trošku zaskočil a snažil se snížit. My jsme ovšem hráli naši hru, dobře kombinovali a odměnou nám byl třetí gól. I když se soupeři podařilo nakonec snížit, tak si myslím, že jsme měli zápas od začátku pevně v rukou a tři body jsou naprosto zasloužené.

TJ Slavia Úněšov
Jakub Mižár, trenér: Chrást nás přehrával od začátku ve všech směrech. První poločas byl z naší strany tragický, soupeř byl ve všech směrech lepší a dělal si s námi doslova, co chtěl. O přestávce jsme si něco řekli, začali jsme hrát naši hru a zejména prvních dvacet minut druhého poločasu jsme domácí přehrávali. Bohužel se nám nepodařilo vstřelit kontaktní gól. Poté jsme otevřeli hru a Chrástu se naskytly možnosti k brejkovým situacím, což vedlo k jejich třetímu gólu.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - T. Rada [-] , J. Kostifál [-] , J. Vitouš [-] , V. Černý [-] (84. P. Bruj [-] ) , P. Švajcr [-] (84. M. Nový [-] ) , R. Pour [-] (84. J. Šuster [-] ) , M. Chládek [-] , P. Korelus [-] , J. Mašek [-] (76. M. Bórik [-] ) , J. Špánek [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - D. Vávra [-] (88. M. Nechutný [-] ) , T. Janda [-] , Z. Kasýk [-] (46. M. Nemček [-] ) , D. Šura [-] (66. J. Hodek [-] ) , M. Mižár [-] , R. Šváb [-] , P. Nechutný [-] , D. Randa [-] , M. Hlous [-] , Z. Hlous [-]

ŽK: 12. M. Mižár , 87. M. Nemček . ČK: 71. M. Mižár .
Hráči zápasu: R. Pour , P. Švajcr .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: PAUR Roman - PŘIBYL Zdeněk, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Voith
Tip experta: výhra domácích

Chrást má mladé, běhavé mužstvo. Zvítězí o 5 branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích