2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč doma nezaváhala


Branky


14

Fotbalisté Zruče se představili v domácím utkání proti Úněšovu. Hosté se ujali vedení již v 5. minutě a ze začátku zápasu měli převahu. Domácí se dostali více do zápasu až deset minut před koncem prvního poločasu a v 37. minutě vyrovnali na 1-1. Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, když skórovali už v 1. minutě. Zruč udržela jednogólový náskok do konce utkání a první zápas sezóny zvládla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil smírně

Úvod utkání patřil hostujícímu týmu, který držel míč na svých kopačkách, dobře kombinoval a domácí celkově přehrával. V 5. minutě se k odraženému míči za vápnem dostal hostující Marek Mižár a krásnou střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Domácí po inkasovaném gólu znervózněli a soupeř měl i nadále převahu, když hrozil hlavně ze standardních situací. Posledních deset minut prvního poločasu se hra vyrovnala a ke slovu se dostala i Zruč. V 37. minutě se po výkopu domácího brankáře dostal k míči Hakr a po kličce gólmanovi soupeře pohodlně uklidil míč do branky. První poločas tedy skončil za stavu 1-1.

 

 

Druhý poločas ve vysokém tempu

V druhém poločase Zruč prostřídala několik hráčů a na hře to bylo ihned znát. Již ve 46. minutě se pěknou křižnou střelou prosadil záložník Kastelic. Domácí po inkasované brance zabrali a hnali se za vyrovnáním, nicméně ani soupeř nezaostával a dál si vytvářel nebezpečné šance, u dvou z nich se 2x rozezněla tyč Úněšovské branky. Celý druhý poločas se hrálo ve velmi vysokém tempu a hra se přelévala z jedné strany na druhou, oba týmy však nabídnuté šance neproměnily. Brzký gól druhého poločasu byl zároveń poslední brankou zápasu, domácí tým tedy vyhrál 2-1. V dalším kole se Zruč střetne s Kozolupy, zatímco Úněšov se představí doma proti Mladoticím.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: V prvním zápase po postupu jsme si ověřili kvalitu soutěže i soupeře. Kluky bych chtěl přes počáteční nervózní poločas pochválit za bojovný a zodpovědný výkon, na kterém musíme stavět. Kaňkou na zápase je zranění našeho stopera, který bude mimo hru několik týdnů.

TJ Slavia Úněšov
Jakub Mižár, trenér: Myslím si, že dnes bylo k vidění velmi kvalitní utkání z obou stran s velkým nasazením. V prvním poločase měly oba týmy minimum šancí, ale i tak padly dvě branky. Na začátku druhého poločasu šli domácí do vedení 2-1, hra se poté otevřela a bylo to nahoru dolů. My jsme se hnali za vyrovnáním a soupeř spoléhal hlavně na brejky. Vzhledem k jasnějším gólovým šancím domácí vyhráli zcela zaslouženě, i když v druhém poločase byla herní převaha na naší straně. Bohužel bez efektu v zakončení.



Sestavy


TJ Zruč B
T. Würfl [-] - J. Štafl [-] (63. O. Lopata [-] ) , V. Mašek [-] (46. M. Hájek [-] ) , O. Mašek [-] , P. Mancl [-] (46. J. Motyčák [-] ) , D. Mošna [-] , M. Kraus [-] , P. Korous [-] , O. Kastelic [-] (78. O. Vaňourek [-] ) , P. Záhořík [-] , M. Hakr [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - M. Mižár [-] , R. Šváb [-] , Z. Kasýk [-] , T. Janda [-] , Z. Hlous [-] , M. Hlous [-] , D. Vávra [-] (84. J. Šutera [-] ) , D. Šura [-] (74. J. Riant [-] ) , Z. Škopek [-] , P. Nechutný [-] (55. P. Hanzlíček ml. [-] )

ŽK: 89. D. Mošna - 50. D. Šura , 70. M. Mižár , 83. Z. Škopek .
Hráči zápasu: P. Záhořík - M. Mižár .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FABIÁN Michal - FRGAL Lukáš, KRIPNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Pražák
Tip experta: remíza

Neznám ani jeden tým, ale určitě nebudou chtít hrát o záchranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích