M. Pivoňka 55.
M. Šutek 82. (vl.)
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Startu vystřelil bod v závěru hráč Dynama


Branky


55. M. Pivoňka , 82. M. Šutek (vl.) - 14. J. Havlíček , 50. M. Mašek
17

Domácí v zápase po čtvrt hdoině hry vedli, na začátku druhé půle svůj náskok navýšili, nakonec ale oba týmy berou po bodu za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byli lepší hosté, kteří se dostali ve 14. minutě do vedení, když Malý vyslal Černíka, který našel ve vápně volného Jana Havlíčka, který svým dvacátým gólem v sezóně poslal hosty v Lubech do vedení. V prvním poločase se domácí hráči do šancí nedostávali, a když ani hosté nepřidali branku, šlo se do kabin za stavu 0:1.

 

Na začátku druhé půle Horšovský Týn rychle navýšil své vedení na rozdíl dvou branek. Matyáš Mašek se zbavil obránce a překonal Šíta. Za chvíli to ale bylo opět o gól. Skrytou střelou, která skončila až za zády brankáře Herce, se prezentoval Matěj Pivoňka. Hosté polevili v aktivitě, na špatném terénu se jim nedařilo kombinovat a koledovali si o vyrovnání. To přišlo v 82. minutě, když si míč do své brány nešťastně srazil Michal Šutek, který srovnal na 2:2. Tímto výsledkem i zápas skončil, a oba týmy si tak v posledním podzimním kole body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér: Po zářezu v minulém týdnu v Chlumčanech, to ani nebudu komentovat, takže jsme museli postavit celou obrannou čtveřici novou, což se projevilo v naší hře, protože první poločas nám to vzadu skřípalo, soupeř byl lepší a zaslouženě vedl 1:0. Chvilku po přestávce dali druhý gól, naštěstí jsme se nějak vzchopili a zmátořili, dali jsme kontaktní gól a od té doby jsme byli, řekl bych, lepší. Podařilo se nám vyrovnat, kdy i stoper od soupeře dal parádní vlastenec. Pak jsme měli i šance na vítězství, ale vzhledem k tomu, že jsme 0:2 prohrávali, tak ten bod je po tom průběhu zápasu pro nás dobrý.

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Poslední zapas podzimu nás čekal na těžkém terénu proti tvrdému soupeři. První poločas jsme byli lepším a aktivnějším týmem, tato aktivita vyústila ve 14. min. ve vedoucí branku. Malý našel krásným pasem rychlého Černíka, který předložil Havlíčkovi balon na malé vápno a ten se v podobných příležitostech nemýlí. Soupeře jsme v prvním poločase do ničeho vážnějšího nepustili a my bohužel žádný gól nepřidali. Další gól zápasu padl pouhých 5 min. po začátku druhého poločasu, Mašek si poradil s bránícím hráčem i s domácím brankářem a zvýšil náskok na rozdíl dvou gólů. Hosté se do zápasu vrátili v 55 min., kdy jsme nebyli dostatečně tvrdí ve vlastním pokutovém území a nechali vystřelit Pivoňku, který nedal přes těla bránících hráčů šanci hostujícímu Hercovi. V těchto chvílích jsme polevili v aktivitě, na nepříznivém terénu jsme nemohli ani tolik kombinovat a tak v 82. min. přišel trest v podobě nešťastného vlastního gólů Sutka. Po vyrovnání jsme se ještě snažili soupeře zatlačit, vytvořili si několik rohových kopů, ale k žádné změně skóre již nedošlo. Pravé tyto body, které ztrácíme na hřišti soupeřů jsou tím důvodem, že nejsme v tabulce výš a ze svého pohledu si myslím, ze výš určitě patříme. Teď před sebou máme menší pauzu a pak zimní přípravu, ve které se musíme dobře a kvalitně připravit na zajímavou jarní část, protože při pohledu na tabulku to bude pravděpodobně otevřené, až do posledních kol a boj o každý bod bude důležitý.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , R. Švec [-] , P. Čipera [-] , A. Čížek [-] , V. Petrželka [-] , J. Cole [-] , J. Holý [-] , A. Panuš [-] , V. Řeřicha [-] , M. Pivoňka [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Herc [-] - J. Havlíček [-] , J. Černík [-] , M. Falout [-] , J. Malý [-] , J. Svárovský [-] , J. Čižikov [-] , M. Mašek [-] (64. D. Fischer [-] ) , M. Gregořica [-] , M. Šutek [-] (82. M. Nidl [-] ) , O. Chrž [-]

ŽK: 33. M. Pivoňka , 39. A. Čížek , 89. P. Čipera - 19. J. Havlíček , 29. M. Šutek .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Šlauf Jiří - CIMICKÝ Filip, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 17:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 09:38
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 21:46
Michal Kořenek

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra hostů

Hosté předvedou svoje ofenzivní schopnosti a domácí obrana to bude mít proti výbornému útoku Týna velmi těžké.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:12

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů