3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice přehrály Kralovice a slaví 3 body


Branky


22

Pod malesické vítězství se výrazně podepsal dvěma góly Patrik Šmídl. Ve druhé půli padl ještě jeden gól a k vidění byla i přímá červená karta. Malesice si došly pro 3 body a dostaly se na 6. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O trochu lépe než domácí vstoupili do zápasu Kralovice. Ty měly nějaké útočné výpady, které ale nebyly pro malesickou obranu nikterak nebezpečné. Poté začali hrozit domácí, kteří útočili hlavně přes křídelní prostory. Jeden z nich zakončili gólem po půl hodině hry gólem. Patrik Šmídl prošel po levé straně a z úhlu překonal Kozlera. Za deset minut podobnou akcí ten samý hráč udeřil podruhé. Domácí tak po půli vedli nad Kralovicemi 2:0.

 

 

 

 

 

Blížila se hodina hry, kdy se po průnikovce Tomáše Gity prosadil Alexei Boguševschi, který přesnou střelou na zaddní tyč poslal domácí do tříbrankového vedení. V 70. minutě viděl po tvrdém zákroku rovnou červenou kartu hostující Martin Kůsa, který tím asi definitvně utnul šance na bodový zisk. Malesice dokázaly zhruba 5 minut před koncem vstřelit čtvrtý gól. Zvednutý praporek ale rychle zastavil radost ze vstřelené branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: Hrál se pěkný fotbal, přišlo hodně lidí, bylo pěkné počasí. Myslím si, že jsme od začátku až do konce ten zápas měli pod kontrolou, sedlo nám to, hráli jsme opravdu dobře. Kralovice jsme víceméně do ničeho nepustili. Odzadu od gólmana, od obrany, přes zálohu až po útok to bylo odmakané.

TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Do utkání jsme nevstoupili vůbec špatně, měli jsme nějaké útočné situace, ze kterých jsme mohli zahrozit. Soupeř po cca 20 minutách upravil svou hru a hrál hodně přes lajny, s čímž jsme si neporadili. Ve 31. minutě šel soupeř do vedení a po 10 minutách navyšoval na 2:0. Bohužel jsme do naší hry nedokázali přenést veškeré věci na které klademe důraz a navázat na předešlé výkony. Asi v 70 minutě jsme dostali červenou kartu a hra byla v režii soupeře. Soupeř v druhém poločase vsítil gól na 3:0 a udržel si výsledek do konce zápasu. Červená karta nás určitě mrzí a co se týče zdraví, vše skončilo dobře. Dnes jsme se nedostali do zápasu a soupeř tak vyhrál zaslouženě…



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - A. Boguševschi [-] , L. Kružík [-] , K. Schleis [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , J. Havelka [-] , T. Václavík [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - P. Koča [-] , M. Pánek [-] , J. Vlk [-] , J. Kulhánek [-] , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , L. Sládek [-] , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] , M. Kůsa [-]

ŽK: 66. P. Šmídl - 31. J. Vlk , 50. L. Sládek , 64. P. Koča . ČK: 70. M. Kůsa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SMITKA Josef - BOGDAN Gabriel, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: remíza

Budu doufat v plichtu. U nás v týmu máme možná nevěrnějšiho fanouška Malesic, který ovšem neni z Malesic. Náš profesionální stoper Jan Holec je má nejetý a říká, že se zvedli tak budu doufat v dělbu bodů. Kralovice s náma odehráli super zápas a nevěřím, že budou mít během týdne dva borce nakonec. Tlačím plichtu!

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů