2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmu se špatným vstupem do sezóny vyzněl lépe pro domácí


Branky


25

Oba dva týmy měly před tímto kolem dohromady 5 bodů. A o to víc byl tento zápas pro oba aktéry důležitý. Odlepit se ode dna byl hlavní cíl. To se nakonec povedlo domácím Rokycanům, které zápas rozhodly ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na obou týmech bylo hned od začátku vidět, že chtějí "6bodový" zápas zvládnout. V první čtvrt hdoině byli aktivnější hosté z Bolevce. K vedoucímu gólu to ale nevedlo, a tak po chvíli přebrali iniciativu hosté. Ani oni si ale nevytvořili větší množství šancí. Za zmínku stojí snad jen šance, která skončila až na rukavicích brankáře Tolknera. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:0.

 

Ve druhé půli přišli na hřiště noví hráči, kteří v zápětí zápas rozhdoli. Po poločasové přestávce na hřiště nastoupil Josef Bouda. O tři minuty později, ve 48. minutě, vstřelil úvodní branku utkání a poslal Rokycany do vedení. V závěru vstřelil druhou branku znovu střídající hráč. Na 2:0 zvyšoval Michal Radošovský, který dal razítko na rokycanské vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Potkaly se dva týmy ze spodku tabulky. Hrálo se o hodně. Jestli jsme se chtěli dostat do lepších míst v tabulce, tak jsme museli zápas zvládnout. Soupeř nastoupil dobře připravený, hru nám hlavně v první půli nezjednodušoval. V prvních 15 minutách, bych řekl, že byl i aktivnější. Naštěstí jsme po té 15. minutě hru vyrovnali a přebrali iniciativu. Poté už jsme byli v prvním poločase lepším týmem. Až na jednu šanci, kterou fantasticky zneškodnil gólman Bolevce, jsme si žádnou jinou nevytvořili. Byli jsme málo produktivní. Do druhé půle jsme naši aktivitu zvýšili, provedli jsme nějaká střídaní a de facto ty střídání nám pomohly a ten zápas rozhodly. Hru jsme oživili a ve druhé půlce jsme byli lepším týmem zaslouženě jsme zvítězili.




Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Drábek [-] , D. Kulle [-] (46. J. Bouda [-] ) , J. Drábek [-] (90. Š. Kozler [-] ) , M. Chmelíř [-] , F. Stejskal [-] (55. M. Radošovský [-] ) , J. Lev [-] (77. J. Pliml [-] ) , R. Pražský [-] , T. Pliml [-] , D. Holek [-] , M. Kužma [-]

SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - J. Jaroš [-] , M. Zítek [-] (66. M. Konopík [-] ) , D. Ngo [-] , J. Thomayer ml. [-] , S. Krchov [-] , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 59. T. Pliml - 49. J. Thomayer ml. , 56. D. Paškan .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠIMEK František - KRŮS František, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Čapský
Tip experta: remíza

Remízový zápas. poslední dva týmy tabulky - jeden dostává hodně branek a ten druhý je pro změnu nedává, 0:0 nebo 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích