1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas poznamenaný nepříjemným zraněním skončil dělbou bodů


Branky


25

Smíchov se trápí, dvakrát prohrál o gól a v tabulce byl před tímto kolem dvanáctý. Toho chtěli využít hráči Dlouhého Újezdu, kteří po postupu vstoupají tablkou stále výš a výš. Tentokrát ale nezvítězili. Zápas poznamenaný nepříjemným zraněním domácího hráče nakonec skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v Újezdě rychle do vedení. Už v 6. minutě se prosadil Alexandr Zikmund. Tlak hostů poté pokračoval, vytvářeli si další šance, ty už ale neproměňovali a tak se šlo do kabin za stavu "pouze" 0:1.

 

Začátek druhé půle nezačal určitě tak, jak si hráči, do té doby jasně lepšího Smíchovu, představovali. Už v první minuttě druhé půle vyrovnal Lukáš Čížek. Nastolené tempo hry se ale ani s vyrovnáním nezměnilo. Smíchov byl stále aktivnějším týmem a až na některé výjimky, konkrétně brejkové situace, si příležitosti vytvářeli právě hosté. Žádnou z nich ale nevyužili a tak několik minut před koncem stále platil stav 1:1. Právě pár minut před koncem přišlo ošklivé zranění Lukáše Havla, který má zlomené holení kosti. Pro zraněného musela přijet sanitka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Václav Zeman, trenér: Ve včerejším zápase byli jasně lepší hosté. Lépe kombinovali a nevyužili spoustu šancí. S průběhem zápasu nejsem, až na některé úseky hry, spokojený. Kaňkou na zápase bylo ošklivé zranění Lukáše Havla, který byl převezen do nemocnice po zlomení holeních kostí. Trochu nechápu hosty, že chtěli zápas dohrát. Chybělo snad pět minut do konce, i tak chtěli dále hrát. Myslím, že zdraví je na prvním místě. Přeji Lukymu brzké uzdravení.

SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, Smíchov: Taková smíchovská klasika. Sice jsme dali rychlý gól, ale pak už to byl festival neproměněných šancí. Až na výjimečný chvilky jsme Újezd prakticky celej zápas mleli a oni hrozili jen z brejků. Na konci první půle jsme se soupeřem rozhodli, že je třeba vypustit testosteron, kterej se v nás celej týden hromadil kvůli mizerně placený práci a nevděčným ženám doma. Po tvrdším zákroku z naší strany jsme si tedy u střídaček uspořádali soutěž v přeměřování pinďourů, abysme si ukázali, kdo z nás je největší ko*ot. Bohužel když jsme se ještě radili v kabině, jak to dohrajeme, tak Újezd slavil vyrovnání. Pak jsme je zas začali valit, ale doplatili jsme na špatnou efektivitu. Závěr zápasu bohužel velmi ovlivnilo zranění domácího hráče. Tímto mu za celej Smíchov přeju brzké uzdravení. Zlatý hřeb přišel po odpískání konce, kdy M.K. předvedl nejrychlejší sprint zápasu, aby stihl pochválit rozhodčího, který jeho snahu zcela po právu ocenil ČK. My si tedy připisujeme bod z venku a nějaký peníze do kasy za úplně zbytečnou a nesmyslnou červenou. Třešnička na dortu byla, že jsem vydržel v Šumu dýl než Beštové. Úspěch mi kalí jen to, že jsem se probudil s hlavou na rameni našeho barmana na konečný trolejbusu a musel se pak trmácet pěšky domů.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - R. Blatnický [-] , D. Čoka [-] (72. L. Zeman [-] ) , P. Hána [-] , J. Synek [-] (62. V. Pešek [-] ) , V. Kulíř [-] , M. Dvořák [-] , F. Pták [-] , M. Havel [-] (56. L. Havel [-] ) , M. Zeman [-] , L. Čížek [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - J. Marek [-] , D. Titlbach [-] , J. Přibáň [-] (81. M. Kuráž [-] ) , J. Krčál [-] , A. Zikmund [-] , D. Bešta [-] , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , V. Duspiva [-] , J. Černý [-]

ŽK: 43. L. Čížek , 56. D. Čoka , 59. P. Hána , 105. M. Zeman , 107. V. Kulíř - 43. J. Marek . ČK: M. Kuráž .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schveinert Radek - KŘÍŽ Lukáš, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Čapský
Tip experta: remíza

Slovy klasika: "Když nedostaneš gól - neprohraješ". A ten nedostaneme, minimálně remíza Smíchova, ale nepřekvapila by mě ani výhra. V žádném zápase Smíchov netahal za kratší konec a často vyhořel na neproměňování šancí, takže to dřív nebo později někdo schytá a rozjede se brankostroj.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů