T. Gita 20.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov se díky výhře dostal na třetí příčku


Branky


20. T. Gita - 12. M. Mareš , 24. L. Filipec
25

V neděli přijel do Malesic Kaznějov. Domácí dostali za tři zápasy jen jeden gól a na pevnou defenzivu spoléhali i v tomto zápase. Kaznějov na ně ale vyrukoval s agresivní ale čistou hrou a nakonec si z Malesic odvezl všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gólová situace přišla hned ve 12. minutě. Šťastný gól vstřelil Matěj Mareš. Za chvíli ale bylo vyrovnáno. Skvělý centr Karla Schleise si našel na zadní tyči Tomáš Gita, který srovnal průběžný výsledek utkání. Jak rychle po prvním gólu dokázali domácí srovnat, tak o remízový výsledek opět přišli. Přímý kop Lukáše Filipce propadl bez žádné teče až za záda brankáře Faltuse. Do kabin tak šli v lepší náladě hostující hráči.

 

 

Domácí ale věděli, že s výsledkem stále něco mohou udělat. Kaznějovští ale hráli velmi koncentrovaně a disciplinovaně a útočné pokusy Malesic hatili hned v jejich zárodku. Přesto si ve druhé půli domácí dvě šance vytvořili. Vyrovnávající branka z nich ale nepadla. Malesice tak daly třetí zápas po sobě pouze jeden gól a tři body si s sebou odvezli hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: Kaznějov byl lepší tým. Byli důraznější, hráli v mnohem vyšším tempu, vysoký pressing, agresivně. My jsme se s tím celý zápas nedokázali srovnat, takže vcelku je to jejich vítězství určitě zasloužené. Malesice šly poměrně brzy do vedení. V podstatě to byla taková situace, kdy ten gól jsme si dali napůl sami. Nám se podařilo asi do deseti srovnat po docela pěkné akci, kdy Karel Schleis nacentroval z křídla a Tomáš Gita zakončoval do prázdné brány. Oni pět minut na to dali gól z přímáku, kdy to propadlo až na zadní tyč, nikdo se toho nedotkl. Od stavu 2:1 hráli co potřebovali, do ničeho nás moc nepouštěli, ani oni se do ničeho moc nehnali. Drželi to v pevných rukách, hlavně tou agresivitou v soubojích a fotbalovostí. My jsme si ve zbytku zápasu vypracovali dvě takové pološance, nicméně gól jsme z nich nedali a skončilo to tedy zaslouženým vítězstvím Kaznějova.




Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - L. Kružík [-] (80. J. Dlabač [-] ) , M. Rubricius [-] , K. Schleis [-] , P. Šmídl [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , D. Hrabchak [-] , J. Čech [-] , T. Václavík [-] , O. Žitek [-]

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Polívka [-] (46. V. Višnovský [-] ) , M. Fedorco [-] (51. F. Fait [-] ) , L. Filipec [-] , J. Hyneš [-] (77. J. Beránek [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] , J. Kiss [-] , M. Vondráček [-] , D. Pojer [-] , V. Vašíček [-]

ŽK: 57. T. Václavík - 64. L. Filipec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DUDA Miroslav - RUBÁŠ Jaroslav, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: výhra hostů

Tipuju výhru Kaznějova.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích