J. Čech 54. (vl.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá remíza 1:1 pro Košutku


Branky


54. J. Čech (vl.) - 63. D. Hrabchak
17

Malesice vstoupili do nové sezóny výhrou nad B týmem Přeštic. Koušutka brala v prvním kole pouze bod po remíze v městském derby s Bolevcem. Utkání s velkým množstvím šancí nakonec skončilou dělbou bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut byli lepší domácí. Po chvíli přišla první velká šance. Jan Pekník vhodil dlouhý aut, malesická obrana zaváhala, ale Karel Liška sám na malém vápně trefil pouze gólmana Faltuse. Balón se odrazil ještě k Václavu Kučerovi, který ale také mířil do brankáře. Za malou chvíli měla Košutka další šanci. Daniel Triner si ale také vylámal zuby na Faltusovy, díky kterému byl výsledek stále 0:0. Poté rohový kop prodlužoval Holec, Kučerovi chyběl na zadní tyči krok, aby usměrnil míč do brány. Po Pekníkově ztrátě na polovině hřiště běžel sám na bránu hostující Rubricius. Situaci ale nevyřešil dobře, zpomalil a trefil vracející ho se Primase. Za minut přišla v řadách Košutky podobná hrubka. Hemzáček nahrával přes celé vápno, přihrávku vystihl jeden z malesickým útočníků a mohl tak poslat hosty do vedení. Skvěle ale zareagoval gólma Frýdl, který včas vyběhl a zmenšil střelecký úhel.

V 54. minutě se dostali domácí do vedení. Kadlecův roh prodlužoval Triner na kapitána Milana Primase, který hlavou trefil Jaroslava Čecha. Od něj se míč odrazil za záda Faltuse a Košutka se dostala do vedení. Po gólu se hra vyrovnala. Druhý gól mohl přidat Kučera, kterému střelu z vápna zneškodnil Faltus. V zápětí bylo srovnáno. Míč se odrazil k Denysu Hrabchakovi, který střelou k pravé tyči srovnal na 1:1. Hosté se ale z vyrovnání nemuseli radovat dlouho. Po sérii odrazů ve vápně Malesic se do míče opřel Triner. Jeho střela ale skončila pouze na břevně. Pět minut před koncem ještě mířil ve skluzu nepřesně Liška. A když nerozhodl ani střídající Chládek, skončil zápas mezi Košutkou a Malsicemi remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: V průběhu týdne si část z nás zpestřila přípravu na zápas rozlučkou se svobodou našeho asistenta trenéra Filipa. Byl to mozkovej wellness a třídenní duševní odstávka celého systému. Nemohly chybět klasické kratochvíle jako bodyshoty, štafety, dvojitý šance, zakázaný uvolnění atd. Ukončil bych to tím, že Filip už svojí vysněnou nevěstu našel a teď by měl začít hledat dárce jater. Zápas se hrál opět ve velkém horku a už během rozcvičky jsem se potil jako chlápek, kterej se ocitne omylem na mexickejch hranicích s dvěma kilama koksu v batohu. Já jsem za zápas udělal víc skluzů než přesnejch přihrávek a kůži na určitých partiích jsem měl spálenou jak kdybych hasil požár v Hřensku. Myslím si, že máme nejlepší útočnou dvojici v soutěži. Jakmile nám to tam začne padat, tak se spustí uragán a góly budem počítat odmocninama a Pythagorovýma větama. Těšil jsem se na souboje s Jirkou Svobodou se kterým jsme spolu někdy za Marie Terezie hráli na Košutce. Plánoval jsem, že na hřiště přijdu už v pátek, abych si udělal náskok a alespoň jednou ho na hřišti chytil. Přeju mu brzké uzdravení a Malesicím hodně štěstí do dalších bojů. My už vyhlížíme sobotní klání v Kaznějově.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: My jsme na Košutce chtěli navázat na to domácí vítězství s Přešticemi. Myslím, že jsme do toho utkání vstoupili docela dobře, měli jsme tam nějaké dvě nebo tři vcelku slibné příležitosti v prvních 15 minutách, kdy jsme určitě mohli dát gól. Pak bych řekl, že iniciativu přebrala více Košutka a vytvářeli si šance, které mohli proměnit, ale nás zase podržel Darek v bráně a ač teda dva nebo tři góly mohly padnout na obou stranách, tak to po půli bylo 0:0. Ve druhé půli nás Košutka částečně přetlačovala, hlavně tedy v soubojích, protože se hrálo na hodně špatném hřišti – bylo vyschlé, drnovaté, takže kombinační fotbal se tam moc předvádět nedal. Bylo to celé takové soubojové, Košutka byla v těch soubojích prostě silnější než my a většinu jsme jich prohrávali. Bylo tam spousta skrumáží, z jedné z nich, asi po rohu nebo po přímém kopu, dali na 1:0. Nám se poměrně rychle podařilo srovnat. Zase to bylo klasicky v tom zápase – nějaká skrumáž ve vápně, odražený balón, střela a bylo to 1:1. Pak už se dál ten zápas vedl v takovém bojovném duchu, hodně soubojů, hodně zkažených přihrávek na obou stranách. Myslím si, že lidi moc pěkného fotbalu neviděli. Takhle se to neslo až do závěru a skončilo to 1:1.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] , T. Krejčí [-] (81. V. Vránek [-] ) , J. Holec [-] , M. Primas [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] , D. Král [-] , V. Kučera [-] (79. A. Chládek [-] ) , J. Pekník [-] , M. Kadlec [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - K. Schleis [-] (70. M. Betinec [-] ) , M. Rubricius [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , J. Čech [-] , D. Hrabchak [-] (86. L. Kružík [-] ) , J. Havelka [-] , T. Václavík [-] , T. Kepka [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 56. J. Pekník - 40. J. Čech .
Hráči zápasu: D. Faltus .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Křen Jiří - FLESAR Václav, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

Domácí využijí své zkušenosti s I.A třídou a dokážou Malesice porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza