5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava vyprovodila Luby pěti góly


Branky


17. T. Nekola , 21. O. Soukup , 31. V. Mencl , 45. V. Bouda , 76. T. Nekola
22

Žákava nezažívala povedený začátek sezóny. Po šesti kolech měla pouze 3 body. Minulé kolo ale vyloupila Kralovice a tento víkend nasázela Lubům bůra. Domácí se už v tabulce dotáhly na Luby a jsou osmí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první větší šance se dostali hostující hráči. Samostatný únik ale gólem neskončil. Po chvíli se ještě Luby dožadovaly odpískání pokutového kopu. Píšťalka rozhodčího ale zůstala němá. Pak už ale začaly padat góly. Po rohovém kopu se prosadil Tomáš Nekola a Žákava veedla 1:0. Brzy na to zvyšoval opět po rohovém kopu kapitán domácích Ondřej Soukup. Po půlhodině hry to vypadalo s hosty ještě hůř. Ve 31. minutě zvyšoval už na 3:0 Václav Mencl, který se tak prosadil už ve třetím zápase v řadě. Chvílí před odpískáním konce prvního poločasu ještě navýšil vedení domácích pravý obránce Václav Bouda.

 

O osudu zápasu už bylo nejspíše rozhodnuto. Přes to že ve fotbale je možně leccos, Žákava si vedení utéct nenechala. V 60. minutě viděl druhou žlutou kartu hostující kapitán Aleš Čížek. V 75. minutě se podruhé v zápase prosadil hráč, který gólový účet zápasu v 17. minutě otevřel. Na konečných 5:0 zvyšoval Tomáš Nekola.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, asistent trenéra: Včera se nám utkání povedlo, přežili jsme první šanci soupeře, kdy ji chytil náš gólman a od té doby jsme byli lepší a soupeře přehrávali. Kluky nezbývá než pochválit za přístup a bojovnost.

TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér: Po dvou vyhraných zápasech jsme byli nahoře, teď už jsme zase zpátky na zemi. Dostali jsme v poločase 4:0 z toho 3 góly po rozích. Špatné bránění standardních šancí ten zápas rozhodlo. Výsledek vyzněl jednoznačně a zaslouženě pro domácí. Za stavu 0:0 jsme šli sami na bránu a pak rozhodčí odpustil domácím penaltu. Potom jsme dostali dvakrát gól z rohu a trochu jsme se sesypali. Ve druhé půli přišlo ještě vyloučení a to už bylo úplně hotovo.



Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - V. Bouda [-] , V. Mencl [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] (74. O. Šimek [-] ) , J. Aubrecht [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (68. M. Soukup [-] ) , S. Nekola [-] , M. Soukup [-] , T. Nekola [-] (77. I. Kašpar [-] )

TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , M. Pivoňka [-] , J. Cole [-] , A. Čížek [-] , J. Holý [-] (65. D. Vozka [-] ) , V. Řeřicha [-] (74. D. Beránek [-] ) , D. Šnour [-] , A. Panuš [-] (86. M. Červený [-] ) , T. Blohmann [-] , V. Petrželka [-]

ŽK: 28. M. Skala - 12. M. Pivoňka , 45. A. Čížek . ČK: 60. A. Čížek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Adam - FANFULE Ladislav, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: remíza

Žákava i Luby v minulém kole vyhráli. Očekávám tvrdý boj, který skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů