V. Mencl 78.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice si z Žákavy odvezly 3 body


Branky


78. V. Mencl - 14. V. Sýkora , 58. J. Dytrt , 69. P. Fořt , 71. V. Kuneš
25

Domácí zůstávají na začátku sezóny za očekáváním. Žákava okupuje nejspodnější příčky tabulky a nic na tom nezměnil zápas s Křimicemi. Ty také nezažívají nejpříjemnější časy, ale zápas v Žákavě i v okleštěné sestavě zvládly a připisují druhou výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili hosté. Chvíli po začátku zápasu Václav Sýkora velkou šancí pohrdl. Ve 14. minutě už se ale hosté radovali. Samostatný únik zakončil úspěšně právě Václav Sýkora a Křimice v Žákavě vedly. Poté se hra vyrovnala a hrálo se převážně mezi vápny. Znovu hrozil aktivní Sýkora.

Žákava hrozila hlavně po stranách. Ve velké šanci selhal Tomáš Nekola, který trefil tyčku. Míč se poté odrazil k jeho spoluhráčovi, který bránu přestřelil.

 

Na začátku druhé půle byl ve vápně faulován hostující kapitán Jakub Szedmák. Penalta se ale nepískala a to se hodilo Janu Dytrtovy, ke kterému doskákal odražený balón. Ten z první napálil a jeho křižná střela našla svuj cíl až v šibenici domácí brány. Domácí stále věřili v bodový zisk. To by ale nemohli přispěchat hosté s dvěma slepenými góly. Na 0:3 zvyšoval Pavel Fořt, který se trefil i ve druhem zápase v dresu Křimic, a na 0:4 po centru Lukáše Čejky upravoval hlavičkou Václav Kuneš. Hosté trochu polevili a domácí dokázali po standardní situaci snížit zásluhou Václava Mencla. To bylo ale jediné, co stihli a Křimice vezou domů důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



FC Křimice
Pavel Grambal, hráč: Myslím si že jsme odehráli super zápas jako tým, neměli jsme nikoho na střídání a to nás hodně semklo. Od začátku zápasu jsme si vytvářeli šance a jednu jsme dokázali proměnit. Domácí jsme pustili v první půli do jedné šance, kdy nás zachránila tyčka. Ve druhé půli na nás domácí vlétli, ale my důsledně bránili. V 58 minutě přišel nejkrásnější moment, kdy se odražený balón dostal k Honzovi Dytrtovi a ten metr za kruhem napřáhl a vymetl pavučiny šibenice .. nádhera, tleskám ještě teď. Po gólu na 2:0 nás domácí zatlačili, ale nám se podařilo dát gól na 3:0, a ten domácí zlomil. Po gólu na 4:0 už se zápas dohrával. Jedinou kaňkou pro mě je inkasována branka, jinak kluci díky, super sobota!



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Bouda [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , J. Aubrecht [-] (74. M. Soukup [-] ) , M. Skala [-] , T. Nekola [-] (63. M. Soukup [-] ) , O. Soukup [-] , O. Šimek [-] (69. M. Soubusta [-] ) , S. Nekola [-] , L. Drugda [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Havlíček [-] , P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] , J. Šváb [-] , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] , P. Fořt [-] , V. Sýkora [-] , V. Kuneš [-] , J. Dytrt [-]

ŽK: 66. J. Šváb , 74. V. Sýkora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Liškutín Antonín - NESVADBA Karel, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: výhra hostů

Žákavě tato sezóna nevychází výsledkově jak by si představovala. Křimice mají dobrý tým a budou již chtít začít sbírat body. Křimice z tohoto utkání vyjdou jako vítězové.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza