T. Pitipáč 25. (p.)
1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 14:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ošklivá zranění přerušila zápas ve Staňkově, zasahovat musela sanita. Dej se do kupy, drží palce svému soupeři celek z Nepomuku


Branky


25. T. Pitipáč (p.) - 15. M. Šafanda , 19. A. Viktora , 47. M. Šafanda , 89. J. Kozák
23

Poslední podzimní utkání si odbyli na hřišti Staňkova fotbalisté z Nepomuku. Vzhledem k tabulkovému postavení zde mohli pouze ztratit, což se nakonec nepotvrdilo a na jih Plzeňska si odvezli všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se na těžkém terénu, který podkluzoval a proto se moc nedařilo kvalitnějším kombinacím. I přes houževnatý výkon Staňkova to byli právě domácí, kteří jako první inkasovali. V 15. minutě se po krásné kombinaci přes 5 hráčů dostal míč až k Marku Šafandovi a ten si ve vápně našel skulinku na střelu do brány. Otřesená obrana domácích pak záhy lovila míč ze sítě podruhé. Z volného přímého kopu se na brankářovu stranu prosadil Antonín Viktora.

 

Jenže i domácí se dočkali a chtěli zápas udělat dramatičtější. Nešetrně si ve vápně počínal Michal Baran a sudí pískal penaltu. K té se postavil Marek Pitipáč a proměnil. Ve 35. minutě pak došlo k prvnímu přerušení zápasu kvůli zranění. Z důvodu ležícího hráče Staňkova chtěl nepomucký brankář Větrovec zakopnout míč do zámezí, ale při kopu se mu vytočilo koleno do nepřirozené polohy a zápas nemohl dohrát. Do brány tak šel Flandera.

 

Druhé přerušení, tentokrát vážnější, na sebe nenechalo dlouho čekat. Ve 39. minutě vyskakovali na vysoký míč domácí Váchal s hostujícím Baranem a oba se střetli hlavami. Baran čelem, Váchal temenem. To ale ještě nebyl onen střet. Ten přišel znovu, o minutu později, v podstatě téměř do totožných míst a obě čtrnáctky zůstaly ležet na zemi. Baran skončil s roztrženým obočím, většinu zápasu pak po očetření a zalepení dohrál a ve Stodě jej čekalo šití. Váchal ale musel ze hřiště a s mnohem vážnějším zraněním byl záchrannou službou odvezen do domažlické nemocnice.

 

Pro domácí to bylo o to smutnější, když v nastaveném čase první půle naskočil na centrovaný míč v šestnáctce Šafanda a upravil na 1:3.

 

Po výměně stran se zápas víceméně jen dohrával. Více šancí měli na skŕování ještě hosté, ale Knappovi byla branka zakletá. Tak se alespoň na konečných 1:4 prosadil chvilku před závěrečným hvizdem Jan Kozák a mohlo se jet domů.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Po dvou herně vydařených zápasech s Tachovem a v Holýšově, drobet zklamání, protože jsme i díky absenci momentálně klíčových hráčů Šimůnka s Bozděchem, předešlé výkony nezopakovali. Nezachytili jsme začátek, kdy jsme dostali dva góly a pak už to bylo těžké. Útočník Váchal utrpěl tržnou ránu, kterou spravili v domažlické nemocnici šesti stehy a je v pořádku. Těší nás jen to, že v průběhu druhé půle nastoupili další mladíci, jako například Kucharič s Kopeckým.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Myslím si, že jsme byli od začátku lepší a než jsme dali první gól, tak jsme měli možná 4 tutovky. Staňkov pak chvíli zlobil, když snížil po gólu z penalty, ale pak se zápas dvakrát přerušil, jelikož se tam stalo několik zranění. Kromě zraněného brankáře se pak srazili hlavami Baran s Váchalem. Náš hráč musel po zápase na šití, ale je ocelovej, takže poměrnou část utkání odehrál. Bohužel domácí útočník musel jet sanitou do domažlické nemocnice, že prý zranění bylo horší, měl snad v hlavě důlek a motala se mu hlava. Tak snad to s ním dopadne dobře a z Nepomuku přejeme, aby se brzy uzdravil! Jak se to přerušilo, tak domácí vypadli z tempa a my do přestávky ještě po pěkné akci skórovali. Ve druhé půli jsme to chtěli až moc dopravit do prázdné brány, což nám nevycházelo a pro Knappa to byl asi začarovaný den. Ten měl hromadu šancí a jednou už měl ruce nad hlavou, ale skončilo to na tyči. Takže jsme skórovali až v závěru. Staňkov na to, že má pouze jeden bod, tak ale hýří elánem a snaží se, za což mají uznání.



Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] - J. Vrba [-] , J. Mařík [-] (67. V. Mifek [-] ) , D. Drudík [-] , F. Dolejš [-] , M. Liška [-] - O. Hrdina [-] , M. Chodora [-] (67. T. Kopecký [-] ) , T. Pitipáč [-] - A. Kolros [-] , P. Váchal [-] (44. T. Kucharič [-] )

FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] (37. M. Flandera [-] ) - T. Voráček [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , P. Panc [-] (68. D. Šmíd [-] ) , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] , M. Skala [-] (68. M. Berkovec [-] ) , M. Šafanda [-] (90. L. Sládek [-] ) , M. Baran [-] (68. J. Nový [-] )

ŽK: 62. D. Drudík - 63. P. Panc .
Hráči zápasu: M. Šafanda .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - SCHNEIDER Josef, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 12:29
Jakub Volák

Expert: Daniel Kořenek
Tip experta: remíza

Staňkov hraje doma vyrovnaněji než venku, zato Nepomuk se venku výsledkově spíše trápí. Zkusím překvapení, remíza.

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 09:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 07:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 04:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 22:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:00

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

13. 11. 2022 10:27
Dneska rozhodne Pavel Váchal dvěma brankami.