2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov je stále bez výhry, nebodoval ani v Tlumačově


Branky


29

V Tlumačově doplatil na laciné branky Staňkov, který tak ani tentokrát nedokázal naplno bodovat a s jedním bodem zůstává na chvostu tabulky krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlumačov se dostal do vedení v 16. minutě zápasu, když při rohovém kopu na míč nedosáhl brankář Jánský a za ním nabíhající Michael Džugan neměl se zakončením problém. Ve zbytku poločasu se hosté snažili většinou přízemní kombinací dostat za obranu domácích, ale buď byla jejich příhra nepřesná, nebo zasáhla tlumačovská defenzíva. Domácí se zase snažil vepředu hnát do rychlého přechodu navrátilec z Domažlic Copák, ale jeho myšlenky několikrát nebyli od spoluhráčů vyslyšeny. Poločas tedy skončil rozdílem jedné branky.

 

Začátek druhé půle mohl být pro Staňkov smutný, jelikož při jedné z akcí se centrovaný míč otřel zřejmě o ruku bránícího hráče ve vápně. Sudí Křen i asistent Flesar ale zachovali klid a jednoznačně dali najevo, že se jednalo o přirozený pohyb ruky při běhu, která navíc nebyla nijak vytrčena od těla. A když se dalších dvacet minut nic neudálo směrem na bránu Tlumačova, přišel od domácích trest. Po autovém vhazování prosmýkl ve vápně podél pbrankové čáry Pfeifer, který předložil míč před bránu. Ten zasáhl obránce, od něj se odrazil míč do brankáře a od něj před nohu střídajícího Radka Šindeláře, který lacině zblízka zakončil. Pro Staňkov se jednalo již o druhou lacinou branku v tomto utkání. Jenže směrem dopředu si toho moc kloudného nevytvořil, takže u tohoto výsledku nakonec také zůstalo.



Ohlasy k zápasu



FK Staňkov
Vojtěch Mifek, trenér: Průběh byl takový, jaký jsme očekávali. Dlouhé nakopávané míče na jejich věže vepředu. Bohužel jsme dvě standardky neuhlídali, jinak si ale myslím, že herně jsme byli trochu lepší, přehrávali jsme je, ale bohužel do vyložených šancí jsme nebyli schopni dostat, což byl zásadní problém. Stejně jako jejich standardky. Oni to tak umí, dokáží uhrát dvě tři standardky a pak zbytek zápasu uhlídat.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - F. Copák [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , M. Schneider [-] , J. Pfeifer [-] , J. Korelus [-] (55. R. Šindelář [-] ) , V. Jansa [-] (55. D. Kobes [-] ) , L. Svoboda [-] (69. O. Rottenborn [-] ) , L. Leitl [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Liška [-] (84. J. Mařík [-] ) , F. Dolejš [-] - O. Hrdina [-] (84. V. Bláha [-] ) , J. Kubina [-] (70. V. Mifek [-] ) , T. Pitipáč [-] , M. Bozděch [-] (70. M. Kastl [-] ) , J. Šimůnek [-] - A. Kolros [-] , P. Váchal [-] (46. M. Chodora [-] ) - J. Vrba [-]

ŽK: 34. J. Pfeifer , 57. K. Hamor , 85. J. Malík - 42. A. Kolros .
Hráči zápasu: M. Džugan .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Křen Jiří - CIMICKÝ Filip, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Volák
Tip experta: výhra domácích

10.kolo bude plné zajímavých zápasů. Tím bude i tento souboj z domažlického okresu. Pokud hosté nevsítí brzy dvě branky, nebudou mít šanci bodovat. Domácí jsou lepší ve vzduchu a hra se bude odehrávat právě spíše zde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích