Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 16:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín ve Staňkově nasázel kanára, přesto Jánský zářil


Branky


29

Plzeňský celek se ve Staňkově představil ve velmi dobré formě, stejně tak jako domácí brankář Jánský. Nebýt jeho velmi dobrého výkonu, kdo ví, na jaké číslo by se počet balónů v jeho síti dostal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zhruba půlhodinka zápasu byla na obě strany poměrně slušná, vyrovnaná a kromě úvodních šancí se na větší šanci v utkání čekalo. Až ve 29. minutě se dokázal jeden z celků prosadit, tím byla petřínská rezerva. Domácí kapitán nepřesně nahrál směrem dozadu, míče se ujal Štefl, který našel rychle nabíhajícího Kotěšovce a bylo to 0:1. Další zpětná přihrávka se o 4 minuty později nevydařila Liškovi, který namazal přímo Jakubu Krystlovi a ten se zakončením neměl problém. Třetí branku prvního poločasu vsítil po rohovém kopu Jakub Veselý. Domácí mohli do přestávky snížit, ale ani jeden z velmi vážných pokusů se neujal a do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:3.

 

Druhý poločas již byl pouze o tom, kolik domácí povolí svému soupeři vsítit branek. A jelikož měli v brance Ladislava Jánského, tak se na více než 3 branky za poločas petřínští nedostali. Může to znít úsměvně, ale právě díky staňkovskému brankáři obdrželi domácí "pouze" 6 gólů. Svou druhou branku v utkání zaznamenal Lukáš Kotěšovec, který opět využil zaváhání domácí obrany. V poslední desetiminutovce pak na konečných 0:6 navýšili Lukáš MaxaPatrik Klich. První jmenovaný vsítil z volného přímého kopu a druhý jmenovaný po rychlé kombinaci z pravé strany.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Věděli jsme, že budeme čelit, po Tachovu, jednomu z favoritů celé soutěže a to se také potvrdilo. Prvních 25 minut to bylo celkem slušné, ale pak během chvíle doslova namažeme Vrbou a Liškou a darujeme hostům dva góly. Naši kluci, jmenovitě Kubina a Kolros z našich dvou šancí branku nedají... Druhá půle už byla jasně v režii Petřína. Výborný Jánský v brance zabránil ještě většímu debaklu.

SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Do utkání jsme vstoupili obrovským tlakem, kapitánem Petrem Škardou se dostali do dvou obrovských tutovek, ale ani jednu jsme nedali a domácí se trochu nadechli. Těch dalších půl hodiny, než jsme dali první branku, to bylo celkem vyrovnané. Když jsme pak za 10 minut skórovali hned třikrát bylo o vítězi tohohle zápasu tak nějak rozhodnuto. My jsme sice posledních 5 minut první půli naprosto vypadli z role a domácí si vytvořili dvě stoprocentní šance, ale stejně jako my v úvodu, nedali žádnou. Druhá půle už byla jasně v naší režii a nebýt několika naprosto fantastických zákroků a celé řadě zákroků výborných, domácího gólmana, mohlo to pro domácí dopadnout daleko hůř.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - J. Šimůnek [-] , D. Drudík [-] , M. Liška [-] , A. Kolros [-] (75. V. Bláha [-] ) , N. Arrammach [-] (75. J. Mařík [-] ) , T. Pitipáč [-] (69. M. Kastl [-] ) , J. Kubina [-] , O. Hrdina [-] , J. Vrba [-] , T. Doležal [-]

SK Petřín Plzeň B
M. Pejřimovský [-] - J. Veselý [-] (62. P. Klich [-] ) , P. Škarda [-] (46. J. Zíma [-] ) , J. Tětek [-] , M. Štefl [-] , A. Rada [-] , L. Maxa [-] , M. Vanc [-] , J. Krystl [-] , L. Kotěšovec [-] (62. A. Demeter [-] ) , J. Havelka [-] (62. J. Levý [-] )

ŽK: 87. D. Drudík - 65. M. Vanc .
Hráči zápasu: J. Veselý , J. Tětek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠIMEK František - KRŮS František, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Pavel Šimsa
Tip experta: výhra hostů

Tady jasná dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů