3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 13:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci z Petřína vyzráli na Vejprnice


Branky


25

Rezerva Petřína minulou sezónu ovládla 1.A třídu a očekávalo se, že v krajském přeboru bude rovněž patřit mezi týmy horní části tabulky. A už po prvním zápase s dobrými Vejprnicemi ukázali mladíci z Petřína svou kvalitu a dokázali uzmout první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První střetnutí petřínské rezervy v nejvyšší krajské soutěži proběhlo v plzeňském prostředí Petřínského areálu, proti vejprnickému celku. Střetla se tak mužstva zvyklá na hru na velkém hřišti, obě technicky a kombinačně dobře vybavená. Před zápasem byli mírným favoritem domácí i přesto, že byli nováčkem soutěže. Nicméně hosté před sezónou hráče spíše ztráceli, než posilovali a šíře kádru tak nebyla v prvním zápase veliká.

 

První kdo se prosadil byli tedy skutečně domácí hráči, konkrétně ve 21. minutě Lukáš Kotěšovec, který poslal svůj tým do vedení. Na něj ještě do poločasu navázal Matěj Štefl, který ve svých 22 letech byl nejstarším hráčem na soupisce Petřína.

 

Ve druhém dějství probíhala i nadále fotbalová bitva po celém hřišti, nicméně více ze hry stále měli domácí, kteří dokázali ještě jednou skórovat zásluhou Martina Vance. A jelikož se Vejprnice ani jednou neprosadili, mohli mladí petřínští fotbalisté slavit své první tři historické body.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: V zápase s Vejprnicemi byl pro naše 4 mladíky v základní sestavě první v seniorské kategorii a další 2 na lavici, nejstarším hráčem kapitán Matěj Štefl kterému je 22 let. Podle toho začátek zápasu také vypadal. Nervózní plný nepřesností. Po vstřelení 2 gólů jsme se trochu uklidnili a zápas dotáhli do zaslouženého vítězství.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: V přípravě jsme neměli úplně dobrý výsledky, ani jsme nepodávali moc dobré výkony, ale zápas od zápasu se to zlepšilo a vítězstvím na Rapidu jsem si myslel, že to může být ten odrazový můstek. Nicméně výsledkově ani herně se toto nepotvrdilo na Petříně, takže to zapadlo do těch zápasů z přípravy. V začátku zápasu jsme nějaké šance měli, ale nedokázali jsme je proměnit a po chybě se dostali domácí do vedení. Během poločasu jsme pak inkasovali podruhé, kdy tam byla taky menší chyba, plus jsme reklamovali ofsajd. Po poločase jsem se snažil něco změnit, ale bohužel v průběhu druhé půle přišla další chyba, další gól a to už proti tak kvalitnímu mančaftu, jako je Petřín, dohnat nelze.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - A. Rada [-] , L. Maxa [-] (70. J. Zíma [-] ) , M. Vanc [-] , J. Krystl [-] (62. A. Vobruba [-] ) , L. Kotěšovec [-] (62. M. Brož [-] ) , J. Havelka [-] , J. Veselý [-] , J. Tětek [-] , D. Vodrážka [-] (46. J. Levý [-] ) , M. Štefl [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] (46. J. Milota [-] ) , T. Kotva [-] , D. Křemenák [-] , J. Bayer [-] (79. M. Majerčík [-] ) , A. Kolář [-] , L. Rada [-] , R. Dvořák [-] (52. R. Křen [-] ) , F. Heindl [-]

ŽK: 51. L. Maxa , 79. J. Levý - 67. L. Rada .
Hráči zápasu: M. Štefl , M. Vanc .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - ŘÍHA Zdeněk, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Petr Kural
Tip experta: výhra domácích

Utkání se bude hrát za stálé domácí převahy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích