2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást domácí utkání zvládl


Branky


17

Chrást ve 12. kole přivítal nevyzpytatelnou Dýšinu. Domácí vstoupili do zápasu lépe a už v 9. minutě je poslal do vedení Švajcr. Za stavu 1-0 pro domácí mohla Dýšina vyrovnat, ale proti bylo břevno a na začátku druhého poločasu tyč. V 51. minutě se znovu prosadil Chrást, když se z rohu prosadil Rada. Ve zbytku utkání už diváci gól neviděli, a tak domácí zvítězili 2-0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Úvodní aktivita byla na straně domácích, kteří přesně kombinovali a více drželi míč. Hosté hráli ze zabezpečené obrany a spoléhali na rychlé protiútoky. Chrást v 9. minutě sehrál pěknou kombinační akci, na jejímž konci stál Švajcr a střelou k tyči vstřelil první gól utkání. Dýšina mohla ve 20. minutě ze standardní situace vyrovnat, ale proti byl gólman domácích Kokoška, který střelu vytáhl na břevno. Domácí poté předvedli ještě několik zajímavých útoků, avšak druhou branku nepřidali. Ve 37. minutě zfauloval protihráče Švajcr a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. První poločas skončil 1-0 pro Chrást.

Uklidňující branku přidal Rada

V prvních minutách druhého poločasu byli nebezpečnější hosté. Dýšina zahrávala rohový kop, po kterém vznikl před brankářem domácích závar, balón se nakonec odrazil od jednoho z domácích hráčů do tyče a Chrást tuto velkou šanci soupeře přežil. Vzápětí udeřili domácí ze stejné situace, v 51. minutě si pěkný centr z rohového kopu našel Rada a z první zakončil přesně k tyči. Autor branky se ještě připomněl v 56. minutě, kdy nešetrně zajel do protihráče a obdržel žlutou kartu. Domácí mohli přidat třetí branku, ale Mašek v obrovské příležitosti přestřelil prázdnou bránu. V 62. minutě se provinil faulem hostující Paum a rozhodčí to ocenil žlutou kartou. Zbytek zápasu byl v režii Chrástu, který si vytvořil několik dalších šancí, ale další branku už nepřidal. Chrást porazil ve 12. kole Dýšinu 2-0. 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Myslím si, že jsme měli celý zápas pod kontrolou a dokázali jsme si vytvořit řadu šancí, z nichž dvě jsme proměnili. Soupeř hrozil zejména z protiútoků, ale na to jsme byli připraveni a myslím, že jsme mu toho moc nedovolili. Po druhé vstřelené brance byl zápas zcela v naší režii a v klidu jsme si dokráčeli pro vítězství 2-0.

FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Dnes jsme nastoupili proti mladému a fyzicky zdatnému týmu. Chrást byl od začátku utkání lepší, ale za stavu 1-0 pro domácí jsme měli dvě dobré příležitosti k tomu, abychom zápas vyrovnali. Druhý gól domácích definitivně rozhodl utkání a soupeř zaslouženě vyhrál. I tak si myslím, že jsme v zápase nepředvedli špatný výkon a rozhodně jsme to soupeři nedali zadarmo.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - D. Tupý [-] , A. Brýla [-] , J. Kostifál [-] , M. Chládek [-] (83. M. Bórik [-] ) , P. Švajcr [-] (83. P. Bruj [-] ) , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , J. Šuster [-] , J. Vitouš [-] , J. Špánek [-] (59. J. Mašek [-] )

FK Dýšina
R. Červený [-] - V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] , M. Juha [-] (73. D. Květoň [-] ) , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] , V. Kudrik [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-]

ŽK: 37. P. Švajcr , 56. T. Rada - 62. A. Paum .
Hráči zápasu: T. Rada , J. Kokoška .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: Orlík Vladimír - JEŽEK Michal (N), SOROKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Miroslav Brýla
Tip experta: výhra domácích

Tady samozřejmě musím jedničku, věřím svému týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích