0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice nedaly Štěnovicím šanci


Branky


41. J. Kubaň , 56. V. Zoubek , 70. J. Kubaň , 90. J. Kubaň
14

Chanovice zvládly poslední zápas podzimu a ve Štěnovicích vyhrály jasně 4-0. O tři branky hostujícího týmu se postaral Kubaň, který tak předvedl výborný individuální výkon. Štěnovice utrpěly další porážku a stále se nachází na posledním místě, zatímco hosté jsou devátí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Úvodních 30 minut bylo poměrně vyrovnaných, oba týmy se spíše oťukávaly a na obou soupeřích bylo vidět, že ani jeden nechce udělat chybu. Ve 25. minutě se po standardní situaci dostal k zakončení domácí Michal Polena, ale jeho pokus pokryl výborným zákrokem brankář, který se podobným zůsobem prezentoval celý první poločas a rozhodně patřil mezi opory domácího týmu. Štěnovice odpověděly několika rychlými protiútoky, ale k vyložené šanci to nevedlo. Na druhé straně nebezpečně zakončoval Merašický, avšak ani on úvodní branku nevstřelil. Závěr poločasu vyšel lépe Chanovicím, které zpřesnily hru, což vedlo k první brance zápasu. Ve 41. minutě se na hranici vápna ocitl Kubaň a přesnou střelou k tyči poslal svůj tým do vedení. 

Jaroslav Kubaň zkompletoval hattrick

Druhý poločas už byli hosté dominantnějším týmem a soupeře jasně přehrávali. Fotbalisté Chanovic si vyměňovali krátké přesné přihrávky a po celých 45 minut dobře kombinovali. V 56. minutě dostal přihrávku do dobrého prostoru Zoubek a střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci. V 70. minutě chtěl hostující gólman odkopnout míč, ale jeho snahu zablokoval Kubaň, který poté uklidil míč do brány a zvýšil už na 3-0 pro Chanovice. V následujících minutách měli hosté několik velkých příležitostí ke skórování, ovšem další gól prozatím nepřidali. Štěnovice následně spálily velkou tutovku, kdy nejdřív soupeře zachránila tyč a vzápětí domácí útočník natrefil prázdnou bránu. V 90. minutě zahrávali přímý kop z dobré pozice hosté. Rozehrávky se ujal Kubaň a krásnou střelou překonal brankáře, čímž zkompletoval hattrick a potvrdil výborný individuální výkon. Štěnovice zůstavájí po podzimní části soutěže na posledním místě se ziskem tří bodů, Chanovice jsou deváté s 18 body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuch, hráč: Poslední kolo podzimu a opět bez bodů. Do zápasu jsme vstoupili celkem aktivně, obrana fungovala a co prošlo, to pochytal náš brankář. Bohužel nás soupeř začal přehrávat celkem jednoduše přes naší záložní řadu, a tak jsme byli pod neustálým tlakem a zřejmě bylo jen otázkou času, kdy inkasujeme. Gól jsme dostali do šatny a asi to byl klíčový okamžik zápasu, kdy jsme nedostoupili hostujícího útočníka a ten se trefil krásně za tyč. V druhé půlce jsme chtěli s výsledkem něco udělat, ale aktivní hra soupeře náš bohužel vůbec nepustila do hry a okolo 60. minuty se definitivně rozhodlo o tom, že si od nás Chanovice odvezou všechny tři body (dva slepené góly). Hosté poté zápas už v klidu dohrávali. Je škoda, že jsme aspoň výsledek nezkorigovali, pár šanci tam bylo. Na podzim bohužel už ohraná písnička, góly soupeřům připravujeme jako na zlatém podnose, chybí nám přesnější kombinace nebo lepší řešení finálních přihrávek a bohužel ani ze standardních situací si nepřipravíme nějakou nebezpečnější akci.

TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: V posledním zápase podzimu jsme si mírně spravili chuť a po více než měsíci se radovali z vítězství. Soupeř je v hluboké krizi, ale přesto zlobil a zápas jsme rozhodli až po pauze. Celkově však je pro nás podzimní bodový zisk zklamáním a na jaře určitě budeme chtít být úspěšnější.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - . Koželuh [-] , M. Fabián [-] (30. J. Uxa [-] ) , P. Volf [-] , L. Egermaier [-] (46. J. Lederer [-] ) , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] , P. Kopecký [-] , P. Chaluš [-] , M. Matoušek [-] , J. Tomašek [-] (46. J. Šimek [-] )

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Polena [-] , J. Polena [-] , D. Pavlovský [-] - J. Petřík [-] , J. Šebek [-] , J. Merašický [-] , V. Zoubek [-] , M. Šabek [-] - J. Kubaň [-] , M. Šlehubr [-]

ŽK: 44. P. Kopecký .
Hráči zápasu: J. Kubaň .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Červený Václav - MINAŘÍK Zdeněk (N), LEHEČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 10:10
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra hostů

Zde věřím spíše hostům, kteří by mohli vyhrát o dva a více gólů.

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:44

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů